Stilistul detonează bomba! Ce a dezvăluit despre ținutele purtate de Kate Middleton și Meghan Markle

2 octombrie, 2023

Meghan Markle și Prințesa Kate Middleton au fost văzute purtând ținute foarte asemănătoare în repetate rânduri.

Kate Middleton si Meghan Markle jpg

Meghan Markle și Kate Middleton impresionează cu stilurile lor vestimentare, iar de-a lungul anilor cele două cumnate au fost fotografiate purtând look-uri foarte asemănătoare. Stilistul Melissa Lund a vorbit în exclusivitate pentru site-ul express.co.uk dacă cele două și-au copiat vreodată ținutele una de la alta.

„Ideea că Meghan Markle și Kate Middleton se copiază una pe cealaltă este interesantă și cred că răspunsul este da, amândouă s-au influențat reciproc, dar cât de mult și cine a făcut primul look depinde...". Ea a mai sugerat că cele două s-au îmbrăcat mult mai asemănător atunci când Meghan Markle era, de asemenea, un membru activ al familiei regale.

„Când Meghan era un membru al familiei regale care lucra, cred că s-a uitat la Kate pentru inspirație cu privire la ceea ce era potrivit pentru îndatoririle ei regale. Deoarece Kate a intrat în scenă înaintea lui Meghan, sunt sigură că ea o va fi urmărit cu atenție pe Kate pentru a vedea ce era potrivit”. 

De asemenea, stilistul Melissa Lund a explicat și cum Kate Middleton s-ar fi putut inspira de la ținutele purtate de Kate Middleton. „Dacă Meghan s-a uitat la Kate pentru o vestimentație adecvată, cred, de asemenea, că Meghan ar fi putut să o influențeze pe Kate într-un fel, poate încurajând-o să își îmbunătățească jocul vestimentar și să facă alegeri puțin mai îndrăznețe”.

Acum că poziția lui Meghan Markle în Familia Regală este foarte diferită, s-ar putea să nu se mai inspire atât de mult de Kate Middleton sau de familia regală, ci să se orienteze doar după propriile ei gusturi. „Acum că Meghan s-a mutat în California, lucrurile par să se fi schimbat pentru ambele femei. Meghan nu mai este un membru al familiei regale care lucrează, iar California este casa ei. Meghan poate purta ceea ce îi place acum și, de obicei, alege haine destul de discrete, în culori neutre și țesături de lux”.

Kate Middleton, lecție de eleganță la fiecare apariție

Prințesa Kate Middleton îmbracă în ultima perioadă ținute foarte elegante la evenimente, optează des și pentru costume. „Kate, pe de altă parte, a devenit Prințesa de Wales și stilul ei a devenit din ce în ce mai regal. Rochiile lungi sunt și ele prezente în garderoba ei”, a mai zis stilistul pentru The Express. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg