FOTO Stilul de viață american al lui Meghan. Ducesa preferă ședințele de Pilates agresive

9 iulie, 2022

Cele mai recente imagini cu Ducii de Sussex sunt cele de la parada de 4 Iulie din Jackson Hole, Wyoming, în care soții regali au apărut alături de copilul lor cel mare, Archie. Meghan și Harry erau însoțiți și de buna prietenă a fostei actriței, un guru al Pilates-ului, care o menține în formă de Markle de ani de zile.  

image

Heather Dorak, provenită din Texas și stabilită în LA, a devenit antrenoarea lui Meghan când ducesa de 40 de ani lucra de zor la serialul „Suits”. Datorită legăturii strânse dintre cele două, Heather a fost invitată la nunta ducesei cu Prințul Harry, în 2018.

Iar, după Megxit, instructorul ei de Pilates a devenit și mai apropiat de Meghan, vizitând-o în Canada, în ianuarie 2020, la scurt timp după ce fosta actriță părăsise Marea Britanie. Iar acum, de Ziua Americii, cele două americance și-au petrecut mini-vacanța împreună, după cum s-a văzut în imaginile apărute în social media, postate de un necunoscut și șterse de-atunci.

Bune prietene

Ducesa a început să frecventeze Pilates Platinum din Los Angeles când lucra la „Suits”, iar ședințele susținute de Heather sunt cunoscute a fi „intense și agresive”, cu scopul de-a „topi” grăsimea din tot corpul. Și exact acest lucru i-a plăcut la nebunie lui Meghan!

Markle a postat mai multe imagini cu ea și Heather pe contul ei de Instagram vechi, închis odată ce-a intrat în familia regală britanică, și a vorbit adesea despre prietena ei apropiată, Heather, în interviurile oferite înainte de a-l cunoaște pe Harry.

„Există atâtea antrenamente pe care le încerci și nu le repeți, însă ceea ce face Heather e complet opusul acestui gen de antrenament”, a declarat Ducesa de Sussex în revista Women's Health.

„Te tot întorci la antrenamentele lui Heather din două motive: în primul rând, corpul ți se schimbă imediat… mergi la două ședințe și vezi imediat diferențele. În al doilea rând, Heather e minunată – ca antrenor, prieten, te inspiră în toate felurile posibile!”, a conchis, cu ani în urmă, Meghan.

„Nu în ultimul rând, cei care participă la orele ei sunt mișto, fără aere și sunt motivați… iar acest lucru se datorează doar energiei pe care o transmite Heather”, a completat fosta actriță. Instructorul de pilates a rămas în grupul restrâns de prieteni ei ducesei de-a lungul anilor, ajungând chiar să-și petreacă vacanțele cu ea și Prințul Harry.

Pregătiri intense

Mai mult, Meghan a apelat la Heather înainte de nunta ei cu Harry și s-a antrenat cu instructorul de Pilates pentru a fi în cea mai bună formă fizică a sa la cea mai importantă zi din viața ei, când și-a unit destinul cu cel al unuia dintre cei mai râvniți burlaci din lume de la acea vreme.

Mai multe pentru tine...

Iar, după cele două nașteri, e vizibil cu ochiul liber că Meghan a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinilor. Iar revenirea ei în forma optimă i se datorează, cel mai probabil, și bunei ei prietene, Heather Dorak, care a gândit cu siguranță un set special de exerciții doar pentru cel mai important client al ei.

Foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg