Știrea care a făcut înconjurul lumii: cum au apărut zvonurile despre divorțul lui Harry de Meghan Markle

31 mai, 2023

Ieri, presa internațională a vuit din cauza unor zvonuri incredibile: cele conform cărora Prințul Harry s-ar pregăti să divorțeze de Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg

Și asta deși în urmă cu doar o săptămână i-am văzut pe cei doi Duci de Sussex numai zâmbet la gala Women of Vision din New York, acolo unde Meghan a fost premiată pentru activismul ei.

Totul a plecat de la publicația News Corp, care a raportat că Prințul Harry a fost cel care și-a sunat avocații de divorț cu luni în urmă. Motivele acestei presupuse crize între Harry și Meghan variază, însă, în funcție de sursa care le raportează.

Există instituții de presă internaționale care nu cred că această informație este corectă, deși majoritatea dintre ele sunt de acord că se întâmplă ceva între Harry și Meghan. Cele mai credibile surse sunt cele care susțin că, dacă cei doi chiar sunt hotărâți să divorțeze, acest lucru s-ar întâmpla din cauza dezacordurilor lor cu restul familiei regale.

Alte publicații sugerează că Meghan Markle este cea care renunță și ar vrea divorțul. Dar acest zvon este contrazis de cel preluat de multe publicații, cum că Prințul Harry este cel care și-ar fi contactat avocații. 

Cumva, aceste zvonuri le completează bine pe cele răspândite de autoare regală Lady Colin Campbell, care susține că Prințul Harry a petrecut în ultima vreme timp singur în două hoteluri, unul lângă casa lui din Montecito și altul în Los Angeles.

Se spune că Prințul Harry și-a stabilit un „loc de evadare”, o cameră într-un hotel din apropierea casei sale din California, pe care o folosește pentru a scăpa din când în când de viața alături de Meghan Markle și de cei doi copii ai lor.

Campbell, o scriitoare și personalitate mondenă cu conexiuni în familia regală britanică, a dezvăluit, de asemenea, că Ducele de Sussex a contactat un nou avocat specializat în cazuri de divorț.

„Se presupune că sunt probleme în căsătorie de ceva vreme. Adică, am auzit din cinci surse absolut de încredere că Harry și-a sunat avocații în urmă cu câteva luni”, a spus ea pentru emisiunea GB News.

Între timp, jurnalista Louise Roberts de la News Corp susține că Harry nu vrea să rămână căsătorit cu Meghan Markle, dar prioritatea lui este să-și vadă cei doi copii, pe Archie și pe Lilibet, crescând.

Chiar iese fum fără foc?

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg