Știrea care a făcut înconjurul lumii: cum au apărut zvonurile despre divorțul lui Harry de Meghan Markle

31 mai, 2023

Ieri, presa internațională a vuit din cauza unor zvonuri incredibile: cele conform cărora Prințul Harry s-ar pregăti să divorțeze de Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg

Și asta deși în urmă cu doar o săptămână i-am văzut pe cei doi Duci de Sussex numai zâmbet la gala Women of Vision din New York, acolo unde Meghan a fost premiată pentru activismul ei.

Totul a plecat de la publicația News Corp, care a raportat că Prințul Harry a fost cel care și-a sunat avocații de divorț cu luni în urmă. Motivele acestei presupuse crize între Harry și Meghan variază, însă, în funcție de sursa care le raportează.

Există instituții de presă internaționale care nu cred că această informație este corectă, deși majoritatea dintre ele sunt de acord că se întâmplă ceva între Harry și Meghan. Cele mai credibile surse sunt cele care susțin că, dacă cei doi chiar sunt hotărâți să divorțeze, acest lucru s-ar întâmpla din cauza dezacordurilor lor cu restul familiei regale.

Alte publicații sugerează că Meghan Markle este cea care renunță și ar vrea divorțul. Dar acest zvon este contrazis de cel preluat de multe publicații, cum că Prințul Harry este cel care și-ar fi contactat avocații. 

Cumva, aceste zvonuri le completează bine pe cele răspândite de autoare regală Lady Colin Campbell, care susține că Prințul Harry a petrecut în ultima vreme timp singur în două hoteluri, unul lângă casa lui din Montecito și altul în Los Angeles.

Se spune că Prințul Harry și-a stabilit un „loc de evadare”, o cameră într-un hotel din apropierea casei sale din California, pe care o folosește pentru a scăpa din când în când de viața alături de Meghan Markle și de cei doi copii ai lor.

Campbell, o scriitoare și personalitate mondenă cu conexiuni în familia regală britanică, a dezvăluit, de asemenea, că Ducele de Sussex a contactat un nou avocat specializat în cazuri de divorț.

„Se presupune că sunt probleme în căsătorie de ceva vreme. Adică, am auzit din cinci surse absolut de încredere că Harry și-a sunat avocații în urmă cu câteva luni”, a spus ea pentru emisiunea GB News.

Între timp, jurnalista Louise Roberts de la News Corp susține că Harry nu vrea să rămână căsătorit cu Meghan Markle, dar prioritatea lui este să-și vadă cei doi copii, pe Archie și pe Lilibet, crescând.

Chiar iese fum fără foc?

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg