Strălucitoarea Kate Middleton! La banchetul de nuntă din Iordania a purtat tiara Prințesei Diana

2 iunie, 2023

Prințul William și Kate Middleton au participat la recepția dată în cinstea nunții prințului moștenitor Hussein al Iordaniei și a noii sale soții, prințesa Rajwa!

kate middleton tiara jpg

Kate Middleton a surprins cu apariția ei absolut perfectă și strălucitoare, în timp ce ea și Prințul William s-au alăturat invitaților din întreaga lume pentru un banchet fastuos la nunta regală a anului din Iordania. Prințesa de Wales a purtat uimitoarea tiară Lover's Knot, asortată cu o rochie roz, strălucitoare, la banchetul de la nunta prințului moștenitor Hussein al Iordaniei și a noii sale soții, prințesa Rajwa, la Palatul Al-Husseiniya din Amman. 

Lover's Knot Tiara, o diademă cu diamante și perle încrustate, realizată în 1914, a fost purtată adesea de Prințesa Diana, mama Prințului William. Regina Elisabeta i-a oferit-o Dianei ca dar de nuntă în 1981, iar aceasta a purtat-o pentru prima dată la deschiderea oficială a parlamentului, în luna noiembrie a aceluiași an. După moartea ei, strălucitoarea bijuterie a fost transmisă lui Kate, fiind acum probabil cea mai preferată bijuterie regală a acesteia.

La celebra tiara, Kate Middleton a asortat o rochie strălucitoare roz, creată de Jenny Packham, pantofi deschiși la culoare și un clutch Prada. 

Ieri, pe timpul zilei, Kate Middleton a uimit într-o rochie roz Elie Saab, în timp ce ea și William, alături de prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, au urmărit fericitul cuplu din Iordania depunând jurământul în fața a 140 de invitați la Palatul Zahran, înainte ca o coloană de Land Rovers roșii să-i escorteze pe tinerii căsătoriți pe străzile din Amman.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780779231 jpg

După ceremonie, William și Kate Middleton au petrecut timp vorbind cu tinerii căsătoriți la banchetul oferit la Palatul Al Husseiniya. Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și Prințul moștenitor Hussein, în vârstă de 28 de ani, sunt amândoi absolvenți ai universității Sandhurst și au petrecut timp împreună de-a lungul anilor - inclusiv o seară relaxată în care au urmărit Cupa Mondială de fotbal la Amman în 2018. Relația lor personală apropiată s-a reflectat în modul în care s-au salutat cu o îmbrățișare caldă. Și mireasa Rajwa Al Saif, care a purtat o creație personalizată Elie Saab, părea apropiată în timp ce vorbea cu Prințul și Prințesa de Wales în linia de primire.

Foto: Instagram, captură video, Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg