Strănepoata mai puțin celebră a Reginei Elisabeta a II-a. Isla Elizabeth Phillips este o fetiță superbă

31 martie, 2023
Isla Elizabeth Phillips se află în centrul imaginii
Isla Elizabeth Phillips se află în centrul imaginii

Micuța se află în primii 20 la succesiunea tronului, dar nu este prințesă. Nu foarte multe persoane o cunosc pe Isla Elizabeth Phillips.

Fetița este a 19-a în linia de succesiune a Tronului Marii Britanii. O micuță adorabilă, care s-a născut pe 29 martie, 2012. Tocmai a împlinit 11 ani.

Întrega lume îi cunoaște pe nepoții celebri ai Regelui Charles: Prinții George, Charlotte, Louis, Archie și Lilibet nu mai au nevoie de nicio prezentare. Ei sunt primii după Prințul moștenitor William în linia de succesiune la Tron.

Există totuși strănepoți adorabili ai Reginei Elisabeta, ce adeseori rămân într-un con de umbră. Acesta este și cazul frumoasei blondine Isla Elizabeth Phillips.

Micuța este nepoata Prințesei Anne, unica fiică a regretatei suverane Elisabeta a II-a.

Isla Elizabeth Phillips nu a lipsit de la marile evenimente ale Casei regale britanice de anul trecut, Jubileul de Platină și înmormântarea Reginei.

Părinții frumoasei Isla Elizabeth Phillips sunt Peter și Autumn Phillips. Când s-a căsătorit cu canadianca Autumn Kelly în 2008, Peter Philips a devenit primul dintre nepoții Reginei care s-a căsătorit.

Primul copil al cuplului, Savannah, s-a născut în 2010, iar Isla a sosit un an și jumătate mai târziu. Isla s-a născut la Spitalul Regal Gloucestershire. Palatul a anunțat atunci că Regina și familia erau în culmea fericirii: ”Regina, Ducele de Edinburgh, Prințesa Anne, căpitanul Mark Phillips și familia lui Autumn se bucură nespus de veștile nașterii fetiței. Isla este a doua născută a cuplului Peter și Autumn, a doua nepoată a Prințesei Anne și a doua strănepoată al Reginei Elisabeta și a Prințului Phillip.” Desigur, s-a speculat că al doilea prenume al Islei a fost dat în onoarea suveranei.

Din păcate, dragostea nu a ținut prea mult, părinții Islei au divorțat în 2020, menționând într-un comunicat că buna creștere a fiicelor Savannah și Isla este prioritatea lor numărul 1.

Ambii au rămas în Gloucestershire și își cresc fiicele.

În ciuda poziției sale succesorale, Isla Elizabeth Phillips nu deține titlul de Alteță Regală. Căci atunci când s-a născut fiul Prințesei Anne, aceasta și căpitanul Mark Phillips au refuzat oferta Reginei de a-i da băiatului un titlu. Din moment ce tatăl Islei nu are titlu regal, nici fiicele sale nu au.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg