Strănepoata mai puțin celebră a Reginei Elisabeta a II-a. Isla Elizabeth Phillips este o fetiță superbă

31 martie, 2023
Isla Elizabeth Phillips se află în centrul imaginii
Isla Elizabeth Phillips se află în centrul imaginii

Micuța se află în primii 20 la succesiunea tronului, dar nu este prințesă. Nu foarte multe persoane o cunosc pe Isla Elizabeth Phillips.

Fetița este a 19-a în linia de succesiune a Tronului Marii Britanii. O micuță adorabilă, care s-a născut pe 29 martie, 2012. Tocmai a împlinit 11 ani.

Întrega lume îi cunoaște pe nepoții celebri ai Regelui Charles: Prinții George, Charlotte, Louis, Archie și Lilibet nu mai au nevoie de nicio prezentare. Ei sunt primii după Prințul moștenitor William în linia de succesiune la Tron.

Există totuși strănepoți adorabili ai Reginei Elisabeta, ce adeseori rămân într-un con de umbră. Acesta este și cazul frumoasei blondine Isla Elizabeth Phillips.

Micuța este nepoata Prințesei Anne, unica fiică a regretatei suverane Elisabeta a II-a.

Isla Elizabeth Phillips nu a lipsit de la marile evenimente ale Casei regale britanice de anul trecut, Jubileul de Platină și înmormântarea Reginei.

Părinții frumoasei Isla Elizabeth Phillips sunt Peter și Autumn Phillips. Când s-a căsătorit cu canadianca Autumn Kelly în 2008, Peter Philips a devenit primul dintre nepoții Reginei care s-a căsătorit.

Primul copil al cuplului, Savannah, s-a născut în 2010, iar Isla a sosit un an și jumătate mai târziu. Isla s-a născut la Spitalul Regal Gloucestershire. Palatul a anunțat atunci că Regina și familia erau în culmea fericirii: ”Regina, Ducele de Edinburgh, Prințesa Anne, căpitanul Mark Phillips și familia lui Autumn se bucură nespus de veștile nașterii fetiței. Isla este a doua născută a cuplului Peter și Autumn, a doua nepoată a Prințesei Anne și a doua strănepoată al Reginei Elisabeta și a Prințului Phillip.” Desigur, s-a speculat că al doilea prenume al Islei a fost dat în onoarea suveranei.

Din păcate, dragostea nu a ținut prea mult, părinții Islei au divorțat în 2020, menționând într-un comunicat că buna creștere a fiicelor Savannah și Isla este prioritatea lor numărul 1.

Ambii au rămas în Gloucestershire și își cresc fiicele.

În ciuda poziției sale succesorale, Isla Elizabeth Phillips nu deține titlul de Alteță Regală. Căci atunci când s-a născut fiul Prințesei Anne, aceasta și căpitanul Mark Phillips au refuzat oferta Reginei de a-i da băiatului un titlu. Din moment ce tatăl Islei nu are titlu regal, nici fiicele sale nu au.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg