Strănepotul Regelui Mihai, care-i poartă și numele, a împlinit doi ani. Ce spune Nicolae al României

15 aprilie, 2024

Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, sunt fericiții părinți ai lui Mihai, micuțul care a împlinit recent doi anișori.

Nicolae al României și familia (1) jpg

Cu această ocazie, Nicolae al României a marcat aniversarea mezinului public, pe contul său de Instagram: ”Doi ani. Nu știu cum au trecut așa de repede, dar sunt doi ani în care ne-ai adus multă bucurie. La mulți ani, Mihai!”, a scris Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, nepotul cel mai vârstnic al regelui Mihai I al României. Nicolae este fiul Principesei Elena a României și al profesorului doctor Robin Medforth-Mills, care a decedat în 2002.

Deși Nicolae a rămas fără titlul de Principe, iată că are acest obicei specific marilor case regale: acela de a posta un portret oficial, când unul dintre copii își aniversează ziua de naștere.

El a postat nu una, ci două fotografii. În prima apare sărbătoritul Mihai singur, urmat de o imagine alături de sora sa mai mare, Maria-Alexandra.

Micuții sunt adorabili, ce-i drept! Adepții lui Nicolae al României din online s-au grăbit să-i felicite.

Fiul cel mic al lui Nicolae s-a născut pe 15 aprilie, la Spitalul Polizu, și a fost botezat după străbunicul său, Regele Mihai, numele lui întreg fiind Mihai al României Medforth-Mills. Locul botezului micuțului Mihai a avut o încărcătură istorică, căci părinții au ales orașul Alba-Iulia pentru a-l creștina. 

Așa cum era de aşteptat, nepotul Regelui Mihai a decis ca fiul său să poarte numele fostului suveran, Mihai. Decizia lui nu doar că a dovedit încă o dată relaţia specială care a existat între Nicolae şi bunicul său, ci a celebrat o dată în plus moştenirea lăsată de regretatul suveran român, una pe care fostul Principe a ţinut să o consemneze în cartea sa "Bunicul meu, Regele Mihai", apărut la Editura Vremea.

"Pentru mine, nimic nu este mai important decât familia. Aici îmi găsesc liniştea, fericirea, aici mă încarc cu energie pozitivă, iar când suntem împreună, niciun obstacol nu pare imposibil de trecut", spunea Nicolae al României într-una dintre postările sale publice.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg