Strănepotul Regelui Mihai, care-i poartă și numele, a împlinit doi ani. Ce spune Nicolae al României

15 aprilie, 2024

Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, sunt fericiții părinți ai lui Mihai, micuțul care a împlinit recent doi anișori.

Nicolae al României și familia (1) jpg

Cu această ocazie, Nicolae al României a marcat aniversarea mezinului public, pe contul său de Instagram: ”Doi ani. Nu știu cum au trecut așa de repede, dar sunt doi ani în care ne-ai adus multă bucurie. La mulți ani, Mihai!”, a scris Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, nepotul cel mai vârstnic al regelui Mihai I al României. Nicolae este fiul Principesei Elena a României și al profesorului doctor Robin Medforth-Mills, care a decedat în 2002.

Deși Nicolae a rămas fără titlul de Principe, iată că are acest obicei specific marilor case regale: acela de a posta un portret oficial, când unul dintre copii își aniversează ziua de naștere.

El a postat nu una, ci două fotografii. În prima apare sărbătoritul Mihai singur, urmat de o imagine alături de sora sa mai mare, Maria-Alexandra.

Micuții sunt adorabili, ce-i drept! Adepții lui Nicolae al României din online s-au grăbit să-i felicite.

Fiul cel mic al lui Nicolae s-a născut pe 15 aprilie, la Spitalul Polizu, și a fost botezat după străbunicul său, Regele Mihai, numele lui întreg fiind Mihai al României Medforth-Mills. Locul botezului micuțului Mihai a avut o încărcătură istorică, căci părinții au ales orașul Alba-Iulia pentru a-l creștina. 

Așa cum era de aşteptat, nepotul Regelui Mihai a decis ca fiul său să poarte numele fostului suveran, Mihai. Decizia lui nu doar că a dovedit încă o dată relaţia specială care a existat între Nicolae şi bunicul său, ci a celebrat o dată în plus moştenirea lăsată de regretatul suveran român, una pe care fostul Principe a ţinut să o consemneze în cartea sa "Bunicul meu, Regele Mihai", apărut la Editura Vremea.

"Pentru mine, nimic nu este mai important decât familia. Aici îmi găsesc liniştea, fericirea, aici mă încarc cu energie pozitivă, iar când suntem împreună, niciun obstacol nu pare imposibil de trecut", spunea Nicolae al României într-una dintre postările sale publice.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg