Suferința continuă! Regele Charles și-a pierdut gustul de când urmează un tratament împotriva cancerului

14 mai, 2024

În cadrul unei apariții de ieri, alături de Prințul William, Regele Charles al Marii Britanii a dezvăluit că și-a pierdut gustul de când urmează un tratament împotriva cancerului!

Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg

După încheierea turneului "aproape" regal pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au avut în Nigeria timp de trei zile în Nigeria, Regele Charles a reapărut alături de fiul său cel mare, Prințul William. A fost primul lor angajament împreună de când s-a aflat că monarhul suferă de cancer.

În cadrul angajamentului regal, Regele Charles l-a numit pe Prințul William colonel-șef al Corpului Aerian al Armatei, arătându-și încă o dată susținerea și încrederea în moștenitorul tronului. Acest gest a fost de asemenea interpretat ca un afront la adresa Prințului Harry, care a servit în acest regiment pe când a făcut parte din armata britanică.

Întâlnirea dintre tată și fiu a avut loc la Centrul de Aviație al Armatei din Middle Wallop, în Hampshire. Regele Charles al III-lea a pus în scenă predarea, oferindu-i Prințului de Wales bereta albastru deschis distinctivă a Corpului de armată, în fața unui elicopter militar. În plus, Regele Charles a dezvelit o placă comemorativă pentru sosirea primului Apache AH Mk.1, care va fi instalat într-un muzeu după ce a fost primit de o gardă de onoare. Prințul William s-a îmbrăcat apoi în ținută militară și și-a exercitat pentru prima dată noul rol. 

În timpul turului, Regele Charles a împărtășit câteva detalii despre boala sa cu veteranul armatei britanice Aaron Mapplebeck. Acesta a povestit că anul trecut a avut cancer testicular și a urmat cicluri de chimioterapie care l-au făcut să își piardă simțul gustului.

Monarhul a spus că a avut același efect secundar în urma tratamentului său, care a început în februarie și pentru care nu a fost stabilită încă o dată de încheiere. Pentru moment, medicii sunt mulțumiți de progresele înregistrate, astfel că Regele Charles al III-lea și-a putut relua programul și este "foarte încântat" să ia din nou parte unele îndatoriri publice. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg