Suferința Prințului William. S-a izolat și n-a mâncat o săptămână din cauza lui Harry

10 iulie, 2023

Bolnav de grijă, detalii uimitoare legate de impactul pe care l-a avut Prințul Harry asupra Prințului William la începutul rebeliunii sale.

Prințul William, Getty (3) jpg

Cândva, au fost doi frați care se înțelegeau bine și care își făceau confidențe și planuri. De când Prințul Harry s-a însurat, situația a început să se degradeze treptat.

Printul William si Printul Harry in uniforma  profimedia 0601268682 jpg

Pe un fond al devalorizării continue, Prințul Harry s-a îndepărtat de familie justificând că aceasta n-o iubea pe Meghan Markle. Uitând probabil că acest concept diferă atât între două nații diferite, cum sunt americanii și englezii și cu atât mai mult între familii comune și familii regale.

Cu toate acestea, Harry a fost intransigent, s-a simțit neacceptat, devalorizat și ... rezervă, așa cum este și titlul autobiografiei sale lansate în ianuarie 2023.

Pentru fratele mai mare, William, noul Harry a fost greu digerabil. Noi detalii au ieșit la iveală!

Putem spune că acum, în 2023, Prințul William s-a obișnuit cu noul Harry, însă în 2020, la începutul rebeliunii sale, fratelui celui mare i-a fost foarte greu să înțeleagă.

Prințul William a fost extrem de îngrijorat, înainte de apariția interviului bombă la Oprah al Ducilor de Sussex!

Prințul de Wales s-ar fi „izolat de lume” înainte de mărturiile explozive ale fratelui său și ale cumnatei Meghan Markle, în martie 2021. Cine spune asta?

Declarațiile îi aparțin lui Charlotte Griffiths, redactor general pentru Mail on Sunday, în emisiunea GB News a lui Dan Wootton. Aceasta a detaliat: ”Știu din mai multe surse că Prințul William a fost îngrijorat, șocat, supărat. Nu mai mânca și s-a izolat de toată lumea în acea perioadă, înaintea interviului dat de fratele său lui Oprah Winfrey.”

”A avut sufletul bucăți. A plecat departe de lume, se asundea, s-a izolat într-una dintre reședințele regale”, a spus Charlotte Griffiths. Jurnalista a menționat că actuala Prințesă de Wales a fost trup și suflet alături de soțul ei. ”Niciodată nu ezită să-și apere soțul, dacă este cazul.”

Interviul Ducilor de Sussex acordat celebrei Oprah Winfrey a marcat începutul sfârșitului. A fost ”trambulina” pe care Prințul Harry și Meghan Markle au folosit-o ca să sară cât mai departe de familia regală britanică, din sânul căreia s-au sustras și au plecat departe în SUA.

Foto: Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
FotoJet Margareta jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria profimedia 0871669296 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg