Suma impresionantă de bani pe care a cheltuit-o Meghan Markle pe ținutele de brand purtate în Nigeria

15 mai, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au fost primiți cu brațele deschise în Nigeria, acolo unde au făcut un turneu de trei zile. Cu această ocazie, Ducesa de Sussex a profitat pentru a-și etala încă o dată stilul vestimentar!

Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg

Meghan Markle și-a dorit să arate perfect în timpul recentei sale călătorii în Nigeria și se pare că nu i-a fost teamă să cheltuiască bani pe ținutele sale. Ducesa de Sussex a călătorit în țara africană împreună cu soțul ei, Prințul Harry, pentru a promova Jocurile Invictus.

În timpul turneului, care a durat trei zile, Meghan Markle a schimbat mai multe ținute pe care a cheltuit aproape 120.000 de lire sterline, notează jurnaliștii publicației Mirror. 

Meghan Markle a purtat o serie de branduri de lux în timpul călătoriei, printre care Carolina Herrera, Altuzarra și Johanna Ortiz. De asemenea, ea a adus un omagiu Prințesei Diana, purtând colierul regretatei sale soacre. 

Ce a purtat Meghan Markle în ziua 1 în NIgeria

Prima oprire a lui Meghan și Harry în călătoria lor în Nigeria a fost o vizită la Academia Lightway din Abuja. Ducesa de Sussex a avut o apariție elegantă purtând o rochie de culoarea piersicii de 450 de lire sterline de la Heidi Merrick. Ea și-a accesorizat look-ul cu cercei de aur vintage de la Lanvin, un colier de aur de la AURate în valoare de 1.453,20 lire sterline și un inel delicat de la Lorraine Schwartz, care se vinde cu 50.000 de lire sterline. Meghan a purtat, de asemenea, o brățară de tenis hexagonală cu diamante în valoare de 4.391,86 lire sterline de la Ariel Gordon și un ceas Cartier Tank Francaise din aur galben, în valoare de 20.824,70 lire sterline.

Mai târziu, în aceeași zi, Meghan Markle și-a schimbat ținuta în timp ce ea și Harry au făcut o altă vizită. 

Ținutele lui Meghan Markle din a doua zi în Nigeria

În cea de-a doua zi, Meghan Markle și Prințul Harry au asistat la un meci de volei în beneficiul Nigeriei: Unconquered, o organizație caritabilă locală care sprijină militarii răniți, accidentați sau bolnavi.

Pentru acest eveniment, Meghan Markle a purtat o rochie cu imprimeu alb-negru de la Johanna Ortiz (2.275,35 lire sterline). Ea a adăugat o pereche de sandale casual din piele neagră de la Emme Parsons în valoare de 359,27 lire sterline și ochelari de soare Heidi Merrick în valoare de 179,65 lire sterline. Meghan a avut și cercei în valoare de 2.594,96 lire sterline, precum și cu brățara de tenis hexagonală de la Ariel Gordon.

Meghan a făcut o schimbare rapidă de ținută, deoarece a participat la un prânz cu ministrul Apărării. Ea a optat pentru o rochie maxi albă fără bretele de la St Agni Studio, care costă 335 de lire sterline și a adăugat o pereche de sandale de la Aquazzura, în valoare de 520 de lire sterline. Meghan a adus un omagiu special Prințesei Diana în timpul evenimentului, deoarece a purtat colierul cu cruce de diamante al regretatei Prințese de Wales. Meghan a purtat, de asemenea, o pereche de cercei cu noduri de aur vintage de la Dior și o brățară de 7.050 de lire sterline de la Cartier.

Ea a adăugat ceasul Tank Francaise din aur galben de la Cartier și a păstrat pe ea brățara de tenis hexagonală de la Ariel Gordon. Meghan a avut o a treia schimbare de ținută în cea de-a doua zi, deoarece a optat pentru o rochie de culoare puternică pentru a co-prezenta un eveniment despre Women In Leadership.

Fosta actriță din Suits a urcat pe scenă purtând o rochie roșie "Dire" de 265 de lire sterline de la designerul nigerian Oríré, la care a asortat sandalele Aquazzura. Ea a accesorizat cu un colier de tenis cu diamante "Baby Reverse" de 12.500 de lire sterline de la Logan Hollowell și cercei cu semicercuri din aur galben și diamante de 695 de lire sterline de la Kimai.

Ce a ales Meghan Markle în ziua a treia

Ducele și ducesa de Sussex au petrecut doar trei zile în turneu în Nigeria. În ultima lor zi, Meghan Markle a ieșit îmbrăcată cu o fustă din Aso Oke, o țesătură țesută manual din sud-vestul Nigeriei. Ea a asortat fusta cu o cămașă albă cu nasturi de 265 de lire sterline de la Carolina Herrera și o pereche de sandale Burberry pe care le purtase anterior. Meghan a completat look-ul cu un colier cu pandantiv gravat cu numele lui Archie și Lilibet (2.039,50 lire sterline) și inelul de la degetul mic de la Lorraine Schwartz.

De asemenea, ea a adăugat brățara de tenis hexagonală cu diamante de la Ariel Gordon și ceasul Tank Francaise din aur galben Cartier pentru a completa look-ul.

Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg

Ea s-a schimbat apoi într-o ținută uimitoare pentru o recepție oferită de șeful Statului Major al Apărării din Nigeria, generalul Christopher Gwabin Musa. Pentru eveniment, Meghan a purtat o rochie îndrăzneață fără mâneci de Carolina Herrera, pe care a purtat-o anterior pentru a-și anunța sarcina cu Prințesa Lilibet, Ducesa de Sussex a purtat rochia și pentru prima aniversare a Prințului Archie.

Ea și-a completat look-ul cu o pereche de cercei "Large Gold Hammered Disc Earrings" de 2.605 lire sterline de la Jennifer Meyer, precum și cu inelul de la degetul mic de la Lorraine Schwartz, brățara de tenis Ariel Gordon și ceasul Cartier.

Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (2) jpg

Meghan a avut apoi o ultimă ținută de arătat. Ea a îmbrăcat o rochie maxi "Summer Counts Wool and Wilk" de la Johanna Ortiz, în valoare de 1.692,40 lire sterline. Ea a adăugat o pereche de ochelari de soare negri Heidi Merrick în valoare de 171,58 lire sterline și a purtat o pereche de cercei tradiționali nigerieni din coral, care i-au fost dăruiți în timpul călătoriei. Meghan a purtat, de asemenea, un inel cu diamante "Snowflake" de la Birks, în valoare de 5.268,19 lire sterline. În total, hainele și bijuteriile ei noi din cele trei zile au costat 117.207,26 lire sterline.

Meghan Markle și Harry în Nigeria foto X

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg