Summer vibes! Într-o rochie care îți taie răsuflarea, Regina Mary a Danemarcei a arătat perfect

24 iunie, 2024

În vârstă de 52 de ani, Regina Mary a Danemarcei a arătat elegant ca întotdeauna la cel mai recent eveniment!

Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg

Regina Mary a Danemarcei a demonstrat vineri, 21 iunie, că și ea este un adevărat icon în modă, arătându-și stilul vestimentar șic la un eveniment la Colegiul Vartov din Copenhaga.

Regina Danemarcei a fost prezentă pentru a găzdui evenimentul anual Maratonsang, o adunare tradițională organizată la solstițiu pentru a comemora cea mai lungă zi a anului, unde sute de oameni cântă de dimineața până seara târziu în curtea colegiului. Regina Mary a interpretat mai multe cântece și a fost întâmpinată cu entuziasm de participanți.

La eveniment, soția Regelui Frederik a purtat o rochie portocalie până la gleznă, cu un imprimeu alb de crini, o floare asociată simbolic cu puritatea și renașterea. Rochia este de la brandul australian Zimmerman, Acadian High Neck Dress din in, perfectă pentru o zi toridă de vară.

Ea a asortat ansamblul șic cu tocuri portocalii asortate, cei mai bine vânduți pantofi cu toc Maureen de la designerul Malone Souliers. Regina Mary a completat tonurile portocalii ale rochiei și pantofilor cu cercei asortați, fiecare având o piatră mare albastru-verde. Fanii au și observat că regina de origine australiană a purtat la gât un lanț cu inițiala soțului ei.

Cuplul regal al Danemarcei și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare a căsătoriei pe 14 mai. Regele Frederik și Regina Mary s-au întâlnit prima dată la un pub din Sydney, în timpul Jocurilor Olimpice din 2000. Viitorul rege s-a prezentat ca Fred, iar în 2003 Mary a declarat: „Prima dată când ne-am întâlnit sau ne-am strâns mâinile, nu am știut că era prințul moștenitor al Danemarcei. După aproximativ o jumătate de oră, cineva a venit la mine și m-a întrebat: "Știi cine sunt acești oameni?""

Regele Frederik și Regina Mary au devenit monarhi abia la începutul acestui an, când Regina Margrethe și-a anunțat intenția de a abdica. Ei au împreună patru copii frumoși, prințul moștenitor Christian, prințesa Isabella și gemenii prințul Vincent și prințesa Josephine.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg