Sunt iarăși certate? Regina Letizia nu și-a vizitat soacra, pe Regina Sofia, la spital

12 aprilie, 2024

Actuala suverană nu și-a făcut timp să-și vadă soacra internată, deși putea să-și acompanieze soțul la vizita permisă de medici.

Regele și Regina Spaniei, Letizia și Sofia, GettyImages (3) jpg

Palatul Zarzuela a emis un comunicat în care anunța că Regina Sofia a fost internată marți seară la Spitalul Internațional Ruber din Madrid, după ce a suferit o infecție urinară. Din fericire, starea de sănătate a suveranei evoluează „foarte rapid și favorabil". 

În acea dimineață, fiul ei, Regele Felipe al VI-lea, a vizitat-o pe aceasta, neînsoțit de Regina Letizia, și a declarat presei că suverana emerită „se simte foarte bine, are o stare de spirit bună și așteaptă cu nerăbdare să fie externată", a declarat tatăl Prințesei Leonor presei prezente.

După-amiază, Infanta Elena a fost cea care a mers la spital pentru a fi aproape de mama sa. Însă, fără a face declarații reporterilor. Elena, fosta soție a lui Jaime de Marichalar, a ajuns la mama ei după ce și-a revăzut fiul, Froilán, care a plecat înapoi la Abu Dhabi după ce a petrecut câteva zile în Spania, cu ocazia nunții lui Almeida și a Terezei Urquijo.

Însă, deși s-au scurs deja câteva zile de la internarea soacrei sale, Regina-Mamă Sofia, Regina Letizia tot nu a găsit timp să o vadă. Să se fi răcit, din nou, relațiile între ele? Nu știm de ce soția lui Felipe nu l-a putut însoți în vizită, dar ceea ce știm este ieri amândoi s-au deplasat la Las Palmas de Gran Canaria pentru a prezida Premiile Naționale pentru Inovație și Design, unde sunt lăudate persoanele și entitățile care au folosit inovația în structura lor de afaceri.

Ultimele dăți în care Regina Sofia a ieșit în public arăta mai bine ca niciodată. Avea un moral ridicat, în ciuda încercării sale de a-l evita pe Regele Juan Carlos la nunta lui José Martinez Almeida, sâmbăta trecută. Emerita nu a asistat la ceremonie, dar a fost însoțită în permanență de fiicele sale, infantele Elena și Cristina și de nepoții ei, Victoria Federica, Froilán și Juan. Totodată, Familia Regală s-a reunit la omagiul adus lui Fernando Gómez-Acebo, fiul defunct al Infantei Pilar, în vârstă de 49 de ani, în urma unei afecțiuni respiratorii cronice.

FOTO: Profimedia, Hepta, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg