Sunt iarăși certate? Regina Letizia nu și-a vizitat soacra, pe Regina Sofia, la spital

12 aprilie, 2024

Actuala suverană nu și-a făcut timp să-și vadă soacra internată, deși putea să-și acompanieze soțul la vizita permisă de medici.

Regele și Regina Spaniei, Letizia și Sofia, GettyImages (3) jpg

Palatul Zarzuela a emis un comunicat în care anunța că Regina Sofia a fost internată marți seară la Spitalul Internațional Ruber din Madrid, după ce a suferit o infecție urinară. Din fericire, starea de sănătate a suveranei evoluează „foarte rapid și favorabil". 

În acea dimineață, fiul ei, Regele Felipe al VI-lea, a vizitat-o pe aceasta, neînsoțit de Regina Letizia, și a declarat presei că suverana emerită „se simte foarte bine, are o stare de spirit bună și așteaptă cu nerăbdare să fie externată", a declarat tatăl Prințesei Leonor presei prezente.

După-amiază, Infanta Elena a fost cea care a mers la spital pentru a fi aproape de mama sa. Însă, fără a face declarații reporterilor. Elena, fosta soție a lui Jaime de Marichalar, a ajuns la mama ei după ce și-a revăzut fiul, Froilán, care a plecat înapoi la Abu Dhabi după ce a petrecut câteva zile în Spania, cu ocazia nunții lui Almeida și a Terezei Urquijo.

Însă, deși s-au scurs deja câteva zile de la internarea soacrei sale, Regina-Mamă Sofia, Regina Letizia tot nu a găsit timp să o vadă. Să se fi răcit, din nou, relațiile între ele? Nu știm de ce soția lui Felipe nu l-a putut însoți în vizită, dar ceea ce știm este ieri amândoi s-au deplasat la Las Palmas de Gran Canaria pentru a prezida Premiile Naționale pentru Inovație și Design, unde sunt lăudate persoanele și entitățile care au folosit inovația în structura lor de afaceri.

Ultimele dăți în care Regina Sofia a ieșit în public arăta mai bine ca niciodată. Avea un moral ridicat, în ciuda încercării sale de a-l evita pe Regele Juan Carlos la nunta lui José Martinez Almeida, sâmbăta trecută. Emerita nu a asistat la ceremonie, dar a fost însoțită în permanență de fiicele sale, infantele Elena și Cristina și de nepoții ei, Victoria Federica, Froilán și Juan. Totodată, Familia Regală s-a reunit la omagiul adus lui Fernando Gómez-Acebo, fiul defunct al Infantei Pilar, în vârstă de 49 de ani, în urma unei afecțiuni respiratorii cronice.

FOTO: Profimedia, Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg