Superba Regină Rania a Iordaniei: fabuloasă în albastru, într-o vizită oficială în Egipt

20 ianuarie, 2023

Regina Rania a Iordaniei arată mereu impecabil, în aparițiile ei oficiale. S-a întâmplat și în timpul vizitei sale oficiale în Egipt, alături de soțul ei, Regele Iordaniei, acolo unde Rania s-a întâlnit separat cu Prima Doamnă a acestei țări.

Regina Rania profimedia 0750352280 jpg

Soția în vârstă de 52 de ani a Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei Abdullah a purtat o ținută uimitoare din satin albastru regal, alcătuită dintr-o bluză cu mâneci ondulate și o fustă conică, de la brandul Fendi, pentru întâlnirea ei cu soția președintelui egiptean Abdel Fattah El-Sisi.

Regina Rania a Iordaniei și-a accesorizat ținuta ei șic cu o geantă elegantă bleumarin și o pereche de cercei cu diamante.

Iordanianca ce și-a făcut un renume cu aspectul ei mereu elegant a fost fotografiată cu Prima Doamnă a Egiptului, Entissar El Sisi, soția președintelui egiptean Abdel Fattah El Sisi.

Potrivit presei egiptene, Prima Doamnă a Egiptului și-a exprimat entuziasmul vizavi de această vizită și de posibilitatea de a discuta despre lupta pentru drepturile femeilor, a persoanelor cu dizabilități și a tinerilor din Egipt.

Din punct de vedere stilistic, discrepanța dintre cele două doamne a fost extrem de mare: dacă Regina Rania a dat încă un exemplu de stil ireproșabil, soția președintelui egiptean a abordat o ținută tradițională, cu capul acoperit și o haină și o pereche de pantaloni lungi.

Anul acesta va fi unul foarte important pentru Regina Rania, care se pregătește de două nunți: cea a Prințului Moștenitor Hussein cu aleasa sa, frumoasa saudită Rajwa Khalid Alseif, și cea a surorii mai mici a acestuia, Prințesa Iman, care se va căsători cu Jameel Alexander Thermiotis. 

Frumoasa brunetă Rajwa Khalid Alseif, care va purta pe cap, peste ani, coroana soacrei sale, Regina Rania, este cu două luni mai în vârstă decât Prințul moștenitor Hussein și, până să devină mireasă regală în Iordania, a lucrat ca designer de interior în Riad, după ce a căpătat experiență în domeniu la o firmă de arhitectură din Los Angeles.

Regelui Abdullah al II-lea și Regina Rania ai Iordaniei au împreună patru copii: Prințul moștenitor Hussein, de 28 de ani, Prințul Hashem, de 17, Prințesa Iman, de 26, și Prințesa Salma, de 22.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}