Surprinzătoarea Kate Middleton: cum și-a pregătit apariția la Eurovision, într-o superbă rochie albastră

15 mai, 2023

Toată lumea a fost surprinsă s-o vadă pe Prințesa de Wales deschizând finala concursului Eurovision, sâmbăta trecută, într-un mod spectaculos, cu un omagiu la pian adus Ucrainei.

Kate Middleton eurovision jpg

Kate a cântat la pian alături de câștigătorii ucraineni de anul trecut, Orchestra Kalush, într-o secvență uimitoare de deschidere pentru marea finală, prezentată unui public mondial estimat la 160 de milioane de telespectatori.

Fanii regali au fost surprinși de apariția surpriză a lui Kate Middleton, care a fost înregistrată într-un salon din cadrul Castelului Windsor, la începutul acestei luni și a fost un secret bine păzit de palat.

O înregistrare din culise a pregătirilor pentru această apariție video a fost distribuită pe contul de Twitter al Prințului și al Prințesei de Wales, clip în care vedem o Kate foarte bine dispusă, în timp ce se pregătește să devină centrul scenei.

„O plăcere să mă alătur orchestrei Kalush într-o adaptare specială a melodiei câștigătoare de anul trecut”, se arată în postare, Kate adăugând: „Bucură-te de spectacol, Liverpool!”.

Îmbrăcată într-o rochie uimitoare de culoare albastră de la brandul Jenny Packham, cu un detaliu șic pe un umăr - aleasă să se potrivească cu culoarea drapelului Ucrainei - Kate Middleton este văzută cântând la un pian cu coadă, reprezentație din care sunt arătate zece secunde.

Kate Middleton a ales să-și completeze rochia cu o pereche de cercei ai regretatei Regine Elisabeta, în memoria unei regine care a sprijinit public Ucraina înainte de moartea ei, în septembrie, anul trecut.

Videoclipul din culisele realizării spectacolului începe cu o filmare cu drona a Castelului Windsor. Kate este arătată apoi râzând în timp ce se pregătește să cânte, înainte de a-și îndrepta atenția către pian, acolo unde susține acorduri ale piesei Orchestrei Kalush: Stefania.

Fanii au remarcat frumusețea ținutei lui Kate Middleton din clip și au descris apariția ei drept „o surpriză minunată”. Cu toate acestea, nu vorbim de primul recital public de pian susținut de Prințesa de Wales. Ea a mai cântat împreună cu Tom Walker la un concert de Crăciun, în 2021.

O sursă de la palat a spus că soția Prințului William a trecut mai ușor prin izolarea impusă de pandemie practicând acest hobby, cântatul la pian.

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg