Surprinzător de hot! Nimeni n-a bănuit că fratele Regelui Charles a fost atât de chipeș în tinerețe

25 septembrie, 2024

La cei 60 de ani ai săi, câți are în prezent, Ducele de Edinburgh este departe de imaginea prințului chipeș din tinerețe.

Prințul Edward în tinerețe FotoJet jpg

Cu toate acestea, cel mai mic dintre cei patru copii ai Reginei Elisabeta, Prințul Edward, ieșea în evidență cu fizicul său, în imaginile de arhivă cu familia regală britanică.

Născut pe 10 martie 1964, soțul Ducesei Sophie era conștient, încă din tinerețe, de poziția sa în cadrul familiei regale și, mai ales, în ordinea la succesiune la tron. N-am putea spune că Edward nu conta în ecuația tronului, dar nici nu era luat prea mult în calcul. Poate acesta este motivul pentru care unele voci susțin că personalitatea prințului nu era una prea fermecătoare: conform acestor voci, Edward era super răsfățat, avid de bani și snob.

Nu băgăm mâna-n foc pentru aceste bârfe, însă. Fizic vorbind, Prințul Edward ar putea fi geamănul de mult pierdut al Prințului William, dacă analizăm pozele din tinerețe cu ducele.

În plus, se zvonea că Edward este unul dintre copiii preferați ai Reginei Elisabeta, reușind să evite să fie târât în scandaluri de orice fel, spre deosebire de frații săi.

Așa cum a declarat o sursă pentru The Express, „Edward s-a transformat într-o figură liniștită și eficientă, care nu caută atenția și nu vrea titluri. El și soția sa, Sophie, sunt iubiți pentru că sunt cuminți și nu se plâng de nimic.”

Prințul Edward și Sophie Foto Getty Images (5) jpg

Orice s-ar spune despre fratele mai mic al Regelui Charles, cert este că, în tinerețea sa, mai exact în perioada anilor '80, acesta arată cât se poate de atrăgător, ba chiar îndrăznim să spunem că era mai chipeș decât frații lui mai mari, Charles și Prințul Andrew. Înalt, suplu și, cel mai important, cu o podoabă capilară bogată, ducele aducea, la unele apariții publice de-ale sale, cu un prinț din filmele Disney. 

Foto: getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik, Getty jpg
Maxima și Amalia Atena PNG
Regina Mary a Danemarcei Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Prințul Harry Foto Profimedia jpg
tom parker bowles (4) jpg
Prințul Leka al Albaniei Foto Profimedia jpg
FotoJet Teodora jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Regele Philippe al Belgiei si mezina sa, Printesa Eleonore   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regina Letizia in rochie neagra HM reciclata   profimedia 0911287405 jpg
Regele Charles în vizită la Dumfries House, GettyImages (1) jpg
Regina Rania a Iordaniei GettyImages 1426113968 jpg
Prințul Haakon si Prințesa Mette Marit in vacanta de vara din 2023, alaturi de Printul Sverre Magnus si Ingrid Alexandra (2) jpg
Printul Harry Printesa Diana jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg