Surpriză! Carole Middleton avea o fotografie cu Prințul William, ginerele său, pe ecranul telefonului ei

25 iulie, 2024

O imagine cu Prințul William a fost, pentru un timp, pe ecranul telefonului soacrei sale, Carole Middleton, susține un expert regal, făcând referire la relația profundă pe care o au cei doi.

Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg

A fost un an plin de provocări pentru Prințul William, care a trebuit să își asume un rol și mai important în familia regală britanică după ce tatăl său, Regele Charles, și soția sa, Kate Middleton, au fost diagnosticați cu cancer. Având în vedere că doi dintre cei mai importanți membri ai familiei regale nu au putut, pentru o perioadă, să participe la activități publice, Prințul William, alături de mama sa vitregă, Regina Camilla, a fost lăsat să conducă monarhia.

Prințul William a fost nevoit să găsească un echilibru între responsabilitățile sale în calitate de Prinț de Wales și obligațiile față de tânăra sa familie. În viața personală a avut sprijinul deplin al socrilor săi atunci când a trebuit să aibă grijă de Kate Middleton și de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

În aprilie, a fost văzut într-un pub din Norfolk cu soacra sa, Carole Middleton, iar recent a fost fotografiat râzând împreună cu ea la Royal Ascot, unde mama lui Kate Middleton a avut parte de un incident neașteptat, tocul pantofului i s-a blocat în gazon, iar William a fost gentlemanul perfect, ajutând-o.

Acum, potrivit expertului regal Katie Nicholl, relația dintre Carole Middleton și ginerele ei, Prințul William, e și mai specială. Vorbind la podcastul Dynasty al publicației Vanity Fair în 2022, expertul a dezvăluit că, pentru o perioadă, o fotografie a Prințului William a fost chiar screensaver pe telefonul mobil al soacrei sale.

„William îi iubea pe soții Middleton, în special pe Carole, care obișnuia să aibă o poză, un screensaver pe telefonul mobil cu viitorul rege, adică atât de apropiați erau”, a explicat Katie, în timpul unei discuții despre modul în care relația incredibil de apropiată a lui Kate  Middleton cu familia ei a ajutat-o să devină suficient de puternică pentru a se alătura familiei regale britanice ca viitoare regină. „Faptul că a fost crescută de o familie iubitoare, care a susținut-o întotdeauna, a fost absolut fundamental pentru succesul lui Kate în toată această poveste de dragoste regală”, a mai precizat experta.

Unele zvonuri susțin că mama lui Kate, Carole Middleton, a devenit o „a doua mamă” pentru Prințul William. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg