Surpriză colosală pentru Harry și Meghan! Cum îi include Regele Charles în programul încoronării

19 aprilie, 2023

Regele Charles a decis să includă în programul încoronării sale o fotografie specială cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Meghan Markle, Prințul Harry  GettyImages 1447258326 jpg

Luni, programul pentru ceremonia de încoronare a Regelui Charles, în vârstă de 74 de ani, și a Reginei Camilla, în vârstă de 75 de ani, din 6 mai, a ajuns la chioșcurile de ziare din Marea Britanie. Pliantul ilustrat de 84 de pagini include biografii ale regelui și reginei consort, detalii despre sărbătorile de încoronare, istoria tradițiilor și fotografii de familie.

program incoronare regele charles jpg

Broșura include și unul dintre portretele Regelui Charles la împlinirea a 70 de ani, realizat de fotograful regal Chris Jackson și lansat de Clarence House pentru a marca acest moment important în 2018. Fotografia de familie îi arată și pe ducele și ducesa de Sussex zâmbind alături de Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani, și Prințul Louis, 4 ani. Pe atunci, copiii Prințului Harry și ai lui Meghan, Archie și Lilibet, nu se născuseră încă, scrie People

charles camilla william kate harry meghan jpg

„Mă bucur să văd această fotografie pe care am făcut-o în 2018 în programul oficial al încoronării. M-am distrat foarte mult când am făcut-o”, a scris Jackson pe Instagram marți.

Se știe că Prințul Harry, 38 de ani, și Meghan, 41 de ani, s-au retras din rolurile lor în cadrul familie regale în ianuarie 2020 și s-au mutat în Statele Unite. Când Regina Elisabeta a anunțat retragerea lui Harry și Meghan, ea a subliniat că ei „vor fi întotdeauna membri foarte iubiți ai familiei mele”.

Fotografii înrămate ale ducelui și ducesei de Sussex au fost văzute anterior în vitrinele cu poze de familie în tot Palatul Buckingham după venirea Regelui Charles. În octombrie, o fotografie de la nunta regală a lui Harry și Meghan din 2018 a fost văzută în timpul întâlnirii monarhului cu prim-ministrul de atunci, Liz Truss.

Includerea prințului Harry și a lui Meghan în programul oficial pentru încoronare vine după ce după ce s-a aflat că Prințul Harry va participa la viitoarea ceremonie de încoronare, în timp ce Meghan nu va fi prezentă. „Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că Ducele de Sussex va participa la serviciul de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet", a precizat Palatul într-o declarație miercurea trecută.

„Prințul Harry a vrut să fie prezent la slujbă pentru a-și susține tatăl în acest moment important din viața sa”, a declarat o sursă pentru People. Deși există trei zile de evenimente în jurul încoronării, inclusiv un concert la Castelul Windsor și o zi de voluntariat, nu se așteaptă ca ducele de Sussex să participe la alte evenimente în afară de ceremonia de încoronare.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg