Surpriză colosală pentru Harry și Meghan! Cum îi include Regele Charles în programul încoronării

19 aprilie, 2023

Regele Charles a decis să includă în programul încoronării sale o fotografie specială cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Meghan Markle, Prințul Harry  GettyImages 1447258326 jpg

Luni, programul pentru ceremonia de încoronare a Regelui Charles, în vârstă de 74 de ani, și a Reginei Camilla, în vârstă de 75 de ani, din 6 mai, a ajuns la chioșcurile de ziare din Marea Britanie. Pliantul ilustrat de 84 de pagini include biografii ale regelui și reginei consort, detalii despre sărbătorile de încoronare, istoria tradițiilor și fotografii de familie.

program incoronare regele charles jpg

Broșura include și unul dintre portretele Regelui Charles la împlinirea a 70 de ani, realizat de fotograful regal Chris Jackson și lansat de Clarence House pentru a marca acest moment important în 2018. Fotografia de familie îi arată și pe ducele și ducesa de Sussex zâmbind alături de Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani, și Prințul Louis, 4 ani. Pe atunci, copiii Prințului Harry și ai lui Meghan, Archie și Lilibet, nu se născuseră încă, scrie People

charles camilla william kate harry meghan jpg

„Mă bucur să văd această fotografie pe care am făcut-o în 2018 în programul oficial al încoronării. M-am distrat foarte mult când am făcut-o”, a scris Jackson pe Instagram marți.

Se știe că Prințul Harry, 38 de ani, și Meghan, 41 de ani, s-au retras din rolurile lor în cadrul familie regale în ianuarie 2020 și s-au mutat în Statele Unite. Când Regina Elisabeta a anunțat retragerea lui Harry și Meghan, ea a subliniat că ei „vor fi întotdeauna membri foarte iubiți ai familiei mele”.

Fotografii înrămate ale ducelui și ducesei de Sussex au fost văzute anterior în vitrinele cu poze de familie în tot Palatul Buckingham după venirea Regelui Charles. În octombrie, o fotografie de la nunta regală a lui Harry și Meghan din 2018 a fost văzută în timpul întâlnirii monarhului cu prim-ministrul de atunci, Liz Truss.

Includerea prințului Harry și a lui Meghan în programul oficial pentru încoronare vine după ce după ce s-a aflat că Prințul Harry va participa la viitoarea ceremonie de încoronare, în timp ce Meghan nu va fi prezentă. „Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că Ducele de Sussex va participa la serviciul de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet", a precizat Palatul într-o declarație miercurea trecută.

„Prințul Harry a vrut să fie prezent la slujbă pentru a-și susține tatăl în acest moment important din viața sa”, a declarat o sursă pentru People. Deși există trei zile de evenimente în jurul încoronării, inclusiv un concert la Castelul Windsor și o zi de voluntariat, nu se așteaptă ca ducele de Sussex să participe la alte evenimente în afară de ceremonia de încoronare.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg