Surpriză de proporţii la palat! Regina şi-a anunţat susţinerea pentru viitoarea Regină consoartă! Este Kate sau Camilla?

6 februarie, 2022
1 camilla kate profimedia 0482081330 jpg jpeg

Cine va fi viitorul Rege – Charles, care este următorul în linia succesorală, sau William, preferatul britanicilor? În timp ce Kate Middleton a fost scoasă în faţă mai mult în ultima vreme, dându-i-se mai multă putere la palat, Regina ne-a luat pe toţi prin surprindere printr-un comunicat în care şi-a anunţat susţinerea pentru viitoarea Regină consoartă. Cine va fi ea?

Se pare că viitoarea Regină va fi, până la urmă, Camilla!

Într-un comunicat-surpriză, emis cu o zi înainte de Jubileul de Platină, Regina Elisabeta a II-a a declarat că o susţine pe cea de-a doua soţie a fiului ei să devină “Regină consoartă” când acesta va lua tronul.  

Monarhul de 95 de ani a dat o lovitură incredibilă susţinătorilor lui Kate Middleton într-o scrisoare concepută în Sandringham House, palatul în care a găzduit o recepţie înainte de sărbătorirea a 70 de ani de când a luat tronul, în cursul zilei de ieri, 5 februarie.

În marea parte a scrisorii, Majestatea Sa mulţumeşte supuşilor săi şi evidenţiază progresul făcut pe durata domniei sale, iar, la finalul scrisorii, a aruncat bomba.

“Sunt pe veci recunoascătoare pentru loialitatea şi afecţiunea primită de la voi. Şi, atunci când vine vremea ca fiul meu, Charles, să devină Rege, ştiu că le veţi oferi lui şi soţiei lui sprijinul pe care mi l-aţi oferit mie. Este dorinţa mea sinceră ca, atunci când va veni vremea, Camilla să devină Regina Consoartă, continuându-şi astfel responsabilităţile regale”, a declarat Regina Elisabeta a II-a.

Scrisoarea face lumină cu privire la întrebarea născută încă din 2005, când Charles s-a însurat cu Camilla, la nouă ani de la divorţul prinţului cu Prinţesa Diana şi la un an de la dispariţia Prinţesei Inimilor.

Ducesa de Cornwall, Camilla (74), a devenit tot mai îndrăgită în ultimii ani, dar a fost extrem de blamată pe vremea când avea o relaţie extraconjugală cu Charles. Ea nu a luat niciodată titlul de Prinţesă de Wales, declarând atunci că intenţionează să devină Prinţesă consoartă când Charles (73) va prelua tronul.

“Este un mesaj extraordinar! Regina se pregăteşte de tranziţie, ca fiul ei să devină Rege, iar lucru acesta să se întâmple cât mai lin cu putinţă, fără probleme’’, a declarat fostul corespondent regal de la BBC Peter Hunt. “Ea asigură astfel viitorul unei instituţii pe care o servit-o în ultimii 70 de ani. Isar Camilla face tranziţia de la cea de-a treia roată de la bicicletă într-o căsnicie, la Regina consoartă.”

Oare ce spune Kate depre toate astea?...Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}