Ce surpriză le-a făcut Prințesa Charlene unor turiști care vizitau Palatul princiar din Monaco

14 iulie, 2022
Prințesa Charlene tur de palat4 jpg

Dacă în urmă cu un an oamenii nici nu se mai gândeau s-o vadă pe misterioasa prințesă doborâtă de probleme de sănătate, iată că situația devine din ce în ce mai optimistă.

Prințesa Charlene și-a reluat rolul de gazdă al Palatului monegasc și și-a uluit vizitatorii când a apărut printre ei, acceptând să fie îmbrățișată și să se fotografieze cu doritorii.

Prințesa Charlene tur de palat3 jpg

Alteța Sa regală le-a oferit unor turiști foarte norocoși cel mai frumos suvenir! Luni, în timp ce aceștia făceau turul palatului, prințesa în vârstă de 44 de ani li s-a alăturat, surâzătoare.

stanga
dreapta
Prințesa Charlene tur de palat jpg
Prințesa Charlene tur de palat2 jpg
Prințesa Charlene tur de palat3 jpg
Prințesa Charlene tur de palat1 jpg
Prințesa Charlene tur de palat4 jpg

Imaginile bucuriei au fost distribuite pe contul de socializare al Palatului princiar din Monaco.

Îmbrăcată cu o bluză neagră fără mâneci Louis Vuitton, Charlene, care este mama gemenilor în vârstă de 7 ani Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, părea fermecată de explicațiile ghidului turistic care dezvăluia secretele palatului turiștilor curioși de informații. Frescele palatului și picturile pe tavan au fost expuse public pentru prima dată în această lună.

Apariția surpriză a lui Charlene marchează încă o ieșire publică de la mult mediatizata reîntoarcere la Palat. Prințesa a lipsit mai bine de un an, timp în care a stat în Africa natală și s-a concentrat pe rezolvarea problemelor de sănătate pe care le-a avut.

Palatul princiar din Monaco este reședința oficială a prințului de Monaco. Construit în 1191 ca o fortăreață genoveză, palatul a fost bombardat și asediat de numeroase puteri străine, în timpul lungii și adesea dramaticei sale istorii. De la sfârșitul secolului XIII, a fost fortăreață și casă pentru familia Grimaldi, prima care l-a cucerit în 1297. Cei din familia Grimaldi au condus la început regiunea ca lorzi feudali, apoi din secolul XVII ca prinți suverani, dar puterea lor a rezultat adesea din înțelegeri fragile cu vecinii lor mai mari și mai puternici.

Felul în care familia Grimaldi a ocupat acest palat a fost de asemenea ceva neobișnuit. Spre deosebire de celelalte familii suverane din Europa, absența altor palate și domenii, i-a determinat pe cei din familia Grimaldi să folosească aceeași reședință pentru mai mult de șapte secole. Astfel, averile și politica lor sunt reflectate direct de evoluția palatului. Cei din familii precum Romanov, Bourbon și Habsburg au putut și chiar au construit palate complet noi. În acest timp, tot ce au putut realiza cei din familia Grimaldi, atunci când s-au bucurat de noroc sau au dorit o schimbare, a fost să construiască un turn sau o aripă, sau, așa cum s-a întâmplat mai des, să reconstruiască o parte a palatului. Palatul Princiar reflectă instoria, nu doar a Monaco-ului, dar și a familiei care în 1997 a celebrat 700 de ani de domnie în același palat. În timpul secolului IXX și începutul secolului XX, palatul și proprietarii lui au devenit simboluri ale strălucirii și decadenței puțin riscante care erau asociate cu Monte Carlo și cu Riviera Franceză. Eleganța și teatralitatea au devenit realitate când starul de film american Grace Kelly a ajuns castelană a palatului în 1956. În secolul XXI, palatul a rămas reședința actualului Prinț de Monaco.

Foto: © ERIC MATHON / PENTRU PALATUL REGAL DIN MONACORecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg