Surpriza Prințesei Leonor și a Infantei Sofia la aniversarea Regelui: „Și noi avem ceva de spus astăzi”

20 iunie, 2024

Regele Felipe al Spaniei și Regina Letizia s-au emoționat când au auzit discursul ținut de fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia. S-a întâmplat ieri, la aniversarea proclamării monarhului.

Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg

Ieri, 19 iunie, în Spania a fost zi de sărbătoare! S-au împlinit 10 ani de la proclamarea Regelui Felipe ca monarh al Spaniei și, cu această ocazie, a avut loc o celebrare grandioasă conform protocolului. După tradiționala ceremonie din Sala de Gală a palatului Regal din Madrid, Regele Felipe, Regina Letizia, Prințesa Leonor și Infanta Sofia s-au așezat la masă alături de restul invitaților.

Regele Felipe al Spaniei a vrut să țină un toast pentru a marca această dată importantă pentru el și pentru Coroană, dar ceea ce nu știa era că fiicele sale urmau să se ridice și să se apropie de microfon.

După ce Regina Letizia l-a felicitat, ea a bătut cu furculița în pahar pentru a cere liniște. Imediat, Prințesa Leonor și Infanta Sofia s-au ridicat de pe scaune și au luat cuvântul. „Mamă, tată, maiestățile voastre”, a rostit Leonor, urmată de Sofia: „Scuzați-ne că dăm buzna, dar și noi avem ceva de spus astăzi.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi pentru a ne aminti că în acești zece ani am învățat de la părinții noștri ce înseamnă angajamentul pe care noi patru îl avem față de toți spaniolii", a spus Sofia, care nu a citit discursul de pe o foaie, ci de pe telefonul personal.

„Acum aș vrea să ne însoțiți într-un toast pentru mama și tatăl nostru, pentru regele și regina noastră. Pentru că, încă de când ne-am născut, ei ne-au învățat valoarea acestei instituții, a Coroanei, utilitatea ei pentru societatea noastră și scopul ei de a fi în slujba tuturor", a spus Prințesa Leonor înainte ca Sofia să încheie: „Mamă, tată, vă mulțumesc”

Prințesa Leonor și infanta Sofia au reușit să-și emoționeze părinții cu gestul lor prețios, mai ales pe Regele Felipe, care aproape că a lăcrimat. După ce le-a ascultat cuvintele, monarhul le-a făcut cu ochiul fiicelor sale și le-a trimis un sărut.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg