Surprize, surprize! Harry și Meghan sunt invitați la încoronarea lui Charles, iar William e furios

30 ianuarie, 2023

Chiar dacă Harry a lovit în familia sa cu dezvăluirile din cartea lui de memorii, se pare că tatăl lui, Regele Charles, este dispus să îl ierte.

2 harry meghan charles jpg jpeg

Ei bine, surse apropiate casei regale citate de publicația The Mail on Sunday susțin că Regele Charles i-a cerut Arhiepiscopului de Canterbury să intermedieze o înțelegere pentru a-i permite lui Harry să participe la încoronarea sa – dar acest lucru a întâmpinat rezistență din partea lui William.

Charles vrea ca Arhiepiscopul Justin Welby să încheie un acord cu fiii săi aflați în conflict, care să le permită lui Harry și soției sale Meghan să participe la ceremonia de la Westminster Abbey din luna mai a acestui an.

Cu toate acestea, William se teme că vizita lui Harry împreună cu Meghan Markle ar putea eclipsa evenimentul în sine.

O sursă a spus: „Problema de fond este dacă participă la încoronare și, dacă o fac, în ce termeni și condiții. Familia este împărțită și se zvonește că Harry este sfătuit să nu accepte nimic în acest stadiu și să joace până în ultimul moment, ceea ce face negocierile cu el foarte dificile. Tabăra lui Harry a arătat clar că ideea ca el să participe cuminte la încoronare, pentru ca apoi să i se ia toate titlurile, este de neconceput. Deși Harry ar putea decide la un moment dat să-și abandoneze titlurile din proprie voință, el se opune ideii de a i se lua cu forța".

Arhiepiscopul Welby, care va oficia ceremonia de încoronare a lui Charles de la Westminster Abbey, a fost rugat pentru prima dată să acționeze ca intermediar între William și Harry, la scurt timp după moartea Reginei, în septembrie anul trecut. Acum, se pare că i se cere din nou ajutorul, deși prăpastia dintre cele două părți s-a adâncit teribil.

Cât despre Prințul Harry, acesta a cerut o reconciliere cu familia sa, dar numai dacă rudele lui regale îi cer scuze pentru felul în care l-au tratat.

Rămâne de văzut dacă vom avea marea surpriză de a-i vedea pe Harry și Meghan la încoronarea lui Charles, după atacul lor fără precedent asupra familiei regale.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg