Cel mai înflăcărat dușman al ducilor toarnă venin: ”Șobolanii ăștia otrăvitori să rămână fără titluri!”

15 decembrie, 2022
charles si ducii de sussex

Rămân Ducii de Sussex fără titlurile regale? Care va fi următoarea mutare a Regelui Charles?

Urmează partea a doua a documentarului Netflix ”Harry și Meghan”, iar experții regali comentează din plin această perioadă intensă.

The Sussex jpg

După părerea lor, indiferent cât de tensionate vor deveni lucrurile în urma dezvăluirilor Ducilor de Sussex, este foarte puțin probabil ca Regele Charles să facă mutarea cea mare, adică să-i lase pe Ducii de Sussex fără titluri regale.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlurile de Duci de Sussex de la răposata Regină Elisabeta a II-a chiar în ziua nunții lor, pe 19 mai 2018.

Cei mai fervenți critici ai cuplului mutat peste Ocean spun că ar merita să nu mai dețină aceste titluri regale, având în vedere inundația de reproșuri pe care au revărsat-o în documentarul lor.

Dacă tot au fost atât de nefericiți, ar putea la fel de bine să fie nefericiți oameni normali. Fără titluri regale din partea monarhiei pe care atât o critică. Cam asta este concluzia criticilor.

4 piers morgan jpg jpeg

Piers Morgan, cel mai înflăcărat dușman al Ducilor de Sussex a scris pe Twitter: ”Șobolanii ăștia otrăvitori să rămână fără titlurile care îi leagă de familia regală și asta este necesar să se întâmple cât mai repede, înainte de a distruge monarhia.”  Piers Morgan este cunoscut pentru părerile sale radicale și modul tranșant în care vede lucrurile. Are o aversiune vădită vizavi de Ducii de Sussex de când și-au dat pe față rebeliunea și s-au retras în 2020 de la efectuarea îndatoririlor regale.

Piers Morgan nu mai contrează cu perdea, ci are grijă ca opiniile sale de jurnalist consacrat să fie cât mai virulente și să ajungă la urechile Ducilor de Sussex.

Un alt expert regal a detaliat pentru Page Six: ”E puțin probabil ca Regele să ia în calcul o asemenea măsură, ar fi prea dramatică și punitivă. Le-ar oferi pe tavă Prințului Harry și lui Meghan Markle dovada clară că n-au fost niciodată doriți în familia regală.”

Într-un nou trailer al documentarului, apărut luni, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, spune: ”Nu că am fost aruncată la lupi, ci lupii au fost hrăniți cu mine.”

Iar Harry face o declarație uluitoare, care a făcut înconjurul lumii: ”Au fost fericiți să mintă ca să-l apere pe fratele meu. Niciodată n-au dorit să spună adevărul, ca să ne protejeze.”

Din trailer nu se înțelege despre care ”ei” este vorba. Potrivit Page Six, cuplul vorbește despre oficiali ai Palatului.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}