Tabieturile culinare ale reginei Elisabeta. De ce alimente se fereşte?

31 martie, 2017
Queen Elizabeth II And Duke Of Edinburgh Visit Northern Ireland jpeg

Dovedind faptul că a fi un cap regal nu este atât de palpitant cum ne-am fi imaginat, se pare că Regina Elisabeta nu are parte de un festin plin de excese cu pizza, paste, cartofi sau fast-food, ba mai mult, evită toate aceste alimente. Chef-ul bucătar regal Darren McGrady, care a gătit timp de 15 ani pentru monarhul britanic, a mărturisit şi care sunt alimentele pe care regina refuză să le consume.

Regina la o cină în 2014.

Se pare că Elisabeta a II-a se fereşte în mod normal de alimentele care conţin amidon, dar face rabat de la regulă atunci când este vorba de o cină oficială. În schimb, dieta sa zilnică se învârte în jurul unor feluri de mâncare specifice care conţin pui, peşte la grătar şi legume. Alimentaţia sa sănătoasă cuprinde şi fructe proaspete, iar regina are şi un fel preferat, mai precis bananele. "Regina ia o banană, îi îndepărţează capetele şi taie fructul pe lungime, apoi în felii mici pentru a putea mânca cu o furculiţă“, a declarat McGrady."

Un alt aliment pe care îl detestă este usturoiul Regina nu este fan al acestei legume iuţi şi chiar le-a spus bucătarilor să nu-l folosească atunci când îi prepară mâncarea. „Noi nu îi servim nimic cu usturoi sau cu multă ceapă“, a spus McGrady. „De asemenea, nu mănâncă carnea în sânge, ci îi place cea  bine făcută.“

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg