Tăcere îngrijorătoare legată de Kate Middleton. Britanicii vor imagini sau vești despre prințesa bolnavă

23 februarie, 2024

Ultima dată când publicul a văzut-o pe Kate a fost în ziua de Crăciun, Palatul Kensington emițând, de-atunci, doar două declarații noi privind sănătatea ei.

Kate și William, Earthshot, Getty (4) jpg

Prima declarație, emisă pe 17 ianuarie, a anunțat că prințesa a suferit o „operație abdominală planificată” și este de așteptat să lipsească din viața publică până după Paște.

Cea de-a doua declarație, făcută două săptămâni mai târziu, a dezvăluit că soția lui William a fost externată din spital pentru a-și continua recuperarea acasă și că „face progrese”.

Acum, la jumătatea perioadei estimate de recuperare și la două luni de la ultima ei apariție publică, britanicii sunt debusolați.

Jurnaliștii din Regat sunt de părere că palatul ar trebui să liniștească publicul că totul este în regulă. Asta a declarat și corespondentul-regal al publicației Newsweek, Jack Royston.

„Prințesa de Wales se recuperează, dar noi încă nu am văzut-o, încă nu am văzut o poză cu ea”, spune acesta. „Încep să mă întreb dacă n-ar merita să se gândească să dea un comunicat sau o poză făcută într-un moment liniștit și privat, doar pentru a-i asigura pe oameni că ea este bine.”

Acest lucru, consideră Royston, ar putea reduce la tăcere zvonistica. De când a fost făcut anunțul operației lui Kate Middleton, articolele de presă speculative și postările pe rețelele de socializare au examinat potențialele cauze ale intervenției medicale, unele care nu au fost dezvăluite oficial.

Acest interes este ceva pe care chiar și Palatul l-a anticipat, deși în comunicatul inițial s-a stipulat că însăși Kate este cea care dorește ca informațiile ei medicale să rămână private.

Până acum, nu au existat alte actualizări despre modul în care se face recuperarea lui Kate sau despre orice afecțiune medicală adiacentă, iar acest lucru îngrijorează suplimentar. Asta în ciuda faptului că Prințul William și-a reluat, recent, aparițiile publice și i-a asigurat pe cei care l-au întrebat că totul este bine acasă, la Windsor.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg