Iubirea care învinge orice boală. Kate Middleton și William, o poveste care se scrie încă din facultate

24 martie, 2024

Kate Middleton a început o relație cu Prințul William pe vremea când amândoi erau studenți la Universitatea St. Andrews. În timp ce el s-a îndrăgostit rapid de ea, Prințesa de Wales s-a lăsat greu cucerită. 

Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023 FOTO Profimedia

În această perioadă în care o lume întreagă este cu sufletul alături de Prințesa de Wales, în lupta ei cu cancerul, făcută publică pe 22 martie, printr-un mesaj video emoționant, vă propunem să trecem în revistă o poveste de iubire care rezistă în fața oricărei cumpene.

După aproape 13 ani de căsnicie, Prințesa de Wales își cunoaște perfect soțul! Însă în primele zile ale relației lor, care a început în facultate, Prințul William nu era singurul bărbat care se lupta pentru afecțiunea lui Kate Middleton.

Înainte de a-i deveni iubit, Prințul William a fost doar un coleg bun de apartament pentru Kate Middleton, care a avut și o relație cu un alt student de la Universitatea St Andrews.

Rupert Finch era în ultimul an când ar fi avut o idilă cu viitoarea prințesă, pe atunci studentă în primul an la Istoria Artei. „Kate a avut, de fapt, un alt iubit când a ajuns la St Andrews, Rupert Finch, care, după toate aparențele, era un bărbat drăguț", a declarat o sursă pentru Daily Mirror. „Prințul William și-a manifestat un pic de interes, dar cred că Kate nu se lăsa convinsă vrea ușor. În schimb, el credea că ea nu e interesată”.

Rupert Finch, care lucrează ca avocat, s-a căsătorit cu Lady Natasha Rufus Isaacs în 2013 și au împreună trei copii. El a rămas prieten cu Kate Middleton, care a fost invitată la nunta lui cu Lady Natasha.

Cum a început povestea de iubire dintre Kate Middleton și Prințul William

Despre povestea de iubire dintre Kate și William autoarea autoarea Katie Nicholl a scris în „The Making of a Royal Romance” că prințul, în vârstă de 41 de ani, i-a spus la un moment dat lui Kate Middleton că "este o femeie superbă... ceea ce a făcut-o să roșească".

Autoarea susține că Prințesa de Wales a avut o tactică inteligentă pentru a menține pasiunea în relația cu William. „A jucat foarte calm și la un moment dat, când William părea să se aplece să o sărute, ea s-a retras", a scris ea.

„Ea nu a vrut să dea o impresie greșită sau să-i facă lucrurile prea ușoare lui Will". "Când am întâlnit-o pentru prima dată pe Kate, am știut că era ceva foarte special la ea", ar fi declarat ulterior William. "Apoi am știut că era posibil să fie ceva ce voiam să explorez acolo, dar am sfârșit prin a fi prieteni pentru o vreme".

Prietenia a implicat interese comune în domeniul sportului, al schiului și al artei. Se bucurau împreună de înotul de dimineață, iar Prințul William a invitat-o pe Kate Middleton să ia micul dejun alături de el. 

Un moment cheie în transformarea prieteniei într-o adevărată poveste de iubire ar fi avut loc în martie 2002, când Kate Middleton a defilat în cadrul unei prezentări de modă într-o rochie transparentă peste lenjeria intimă. "Era clar pentru noi că William era îndrăgostit de Kate", a declarat un prieten pentru autoarea Katie Nicholl despre noaptea în cauză. "El chiar i-a spus că este o femeie superbă în acea seară, ceea ce a făcut-o să roșească".

După ani de zile de relație, Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în 2011 și au împreună trei copii, pe George, Charlotte și Louis.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg