Talie de 60 de cm și măsura XS? A exagerat Kate Middleton cu slăbitul? Nici la 20 de ani nu arăta așa

21 noiembrie, 2022

La peste 40 de ani și cu trei copii născuți la activ, este de domeniul fantasticului ca Prințesa de Wales să arate atât de subțire.

kate middleton cu talie subtire profimedia 0738233189 jpg

Și cu toate acestea, Kate Middleton nu doar că are o siluetă de invidiat, purtând măsura XS, ci, mai ales, o talie de nu mai mult de 60 de centimetri. Cum reușește, vă întrebați? Ei bine, se pare că soția lui William este obsedată de fitness și de mâncarea sănătoasă.

Sigur că genele lui Kate Middleton joacă în mod clar un rol semnificativ în silueta ei. Cu toate acestea, Prințesa de Wales nu se bazează doar pe asta, fiind obsedată să rămână în formă și activă.

Un apropiat regal a declarat pentru Daily Mail: „Kate este o dependentă de exercițiile fizice. Ea și sora ei, Pippa, își iau extrem de în serios fizicul tonifiat. Iar mama lor, Carole, la 67 de ani, este într-o formă extrem de bună.”

În plua, s-a raportat că lui Kate Middleton îi place să urmeze o dietă destul de strictă, care se concentrează pe alimente crude și mâncăruri bogate în proteine și sărace în carbohidrați. Soția lui William este adepta dietei Dukan, la care a recurs pentru prima dată înainte de nunta ei cu Prințul de Wales și la care a revenit după ce i-a născut pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte.

O dietă preferată a modelelor și celebrităților, aceasta este bogată în proteine și săracă în carbohidrați și include proteine slabe precum peștele, pâine integrală, legume și fructe.

Cu toate acestea, talia aceea atât de subțire pare ireală, cu atât mai mult cu cât, dacă observăm pozele din tinerețe, Kate Middleton nu afișa pe-atunci un astfel de mijloc ca tras prin inel. Specialiștii în fashion susțin că e vorba și de un truc, astfel încât talia lui Kate să pară chiar mai subțire decât este în realitate.

kate middleton studentă profimedia 0221956529 jpg

Plum Sykes, editor colaborator la revista Vogue SUA, susține că talia subțire a lui Kate Middleton se datorează în mare parte îmbrăcămintei strategice. Ea a spus: „Nu este neapărat ea prea slabă – ci hainele scumpe și bine croite te fac să arăți mai înalt și mai slab. Purtând rochii din țesături scumpe, care subliniază punctul ei cel mai îngust, talia, ea îi eclipsează pe toți ceilalți.”

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

camilla - charles
meghan și  harry
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg