Talismanul lui Kate Middleton. Ce semnificații profunde are bijuteria aleasă în aceste vremuri tulburi

26 ianuarie, 2023
Kate Middleton colier, Getty (1) jpg

Kate Middleton și întrega Casă regală britanică trece prin momente solicitante. Toți membrii regali au scăzut în sondaje.

După avântul colosal și popularitatea uriașă dobândite în urma decesului Reginei Elisabeta a II-a, când monarhia britanică era urmărită peste tot în lume, Prințul Harry le-a tăiat serios din avânt.

Mezinul Regelui Charles al III-lea s-a răzbunat. Documentarul său și autobiografia au pus capac membrilor regali activi. Iar cei mai vizați au fost fratele și cumnata lui: Prințul William și Kate Middleton.

Prințesa de Wales încearcă să pară cât mai detașată și nimeni nu vorbește despre Harry, de parcă nu ar exista. Între timp, taberele s-au format, pro și contra Ducii de Sussex, iar Kate Middleton, ca o lady desăvârșită ce e, merge mai departe.

Diafana Prințesă de Wales pare că se înconjoară de simboluri gata s-o ajute să traverseze această perioadă plină de încercări.

La cea mai recentă ieșire publică a sa, Kate Middleton apare cu un colier ce pare plin de semnificații.

Prințesa în vârstă de 41 de ani a optat pentru un lănțișor Daniella Draper, care are un pandativ cu cristal. Se știe că simbolistica cristalelor este importantă și de un real ajutor pentru cei care cred în ele. Se pare că este cazul și lui Kate Middleton, care apelează la puterea unui cristal menit să echilibreze: citrinul. Mai mult, potrivit brandului care îl comercializează (colierul cu citrin al Prințesei costă 1100 de dolari), citrinul ajută în manifestarea celor mai profunde visuri, aduce și multiplică succesul și prosperitatea. Colierul cu citrin ales de Kate Middleton pare a fi talismanul său în aceste zile tulburi.

kate middleton colier jpg

Despre acest cristal se mai spune că aduce vibrații bune în viața celui care îl poartă. Iar Prințesa de Wales și soțul său chiar au nevoie de vibrații bune în această perioadă.

La Gala organizată pentru jucătorii de rugby în scaune cu rotile, Kate Middleton a avut și cercei Mini Cupid, în valoare de 260 de dolari.

Nu este primul colier Daniella Draper pe care-l poartă Prințesa. A mai fost văzută cu colierul “Gold Trio Diamond Midnight Moon Necklace”, care costă 1700 de dolari și cu colierul alfabet, de 680 de dolari. Ambele conțin inițialele celor trei copii ai săi, George, Louis și Charlotte.

Citrinul este o piatră foarte benefică. Promovează abundența în toate domeniile. Este un cristal care aduce speranță și amplifică prețuirea de sine. Este minunat că se ajută Kate Middleton de puterea cristalelor.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg