Țara arde, iar el se plimbă! Prințul Andrew a ieșit la călărie când se lansa filmul-bombă despre el

9 aprilie, 2024

Ducele de York nu se dezminte! În ciuda problemelor sale de imagine, își continuă netulburat rutina zilnică.

Prințul Andrew areo atitudine la fel de pasivă ca întotdeauna. FOTO: Profimedia
Prințul Andrew areo atitudine la fel de pasivă ca întotdeauna. FOTO: Profimedia

Alții în locul lui s-ar fi ascuns de rușine! Nu și el! Prințul Andrew a fost văzut călărind în Windsor, în timp ce opinia publică aștepta lansarea pe Netflix a filmului care dramatizează interviul său dezastruos pentru Newsnight, „Scoop”.

„Scoop” se bazează pe cartea „Scoops: Behind The Scenes of the BBC's Most Shocking Interview” de Sam McAlister, un avocat devenit superproducător care a obținut interviul Prințului Andrew pentru „Newsnight”. În film,b joacă rolul fostei intervievatoare BBC Emily Maitlis, iar Rufus Sewell pe cel al Ducelui de York.

Interviul din 2019, care a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume, s-a referit în principal la relația Ducelui de York cu miliardarul și infractorul sexual condamnat Jeffrey Epstein. Emily Maitlis l-a interogat pe acesta în legătură cu acuzațiile făcute de Virginia Giuffre, care a susținut că a fost traficată sexual de Epstein pentru Prințul Andrew, când avea 17 ani.

Reacția față de acest interviu a fost aproape universal negativă, afectând grav reputația Prințului Andrew. Acesta s-a retras din toate angajamentele regale publice, la scurt timp după difuzarea interviului. Ducele de York a ajuns la o înțelegere cu Virginia Giuffre în 2022. De asemenea, mama sa, Regina Elisabeta a II-a, i-a retras afilierile militare și patronajele regale în 2022, cu toate că Ducele a negat orice abatere.

Și acum, la lansarea filmului, Prințul Andrew a părut să lase în urmă orice îngrijorare și a ieșit netulburat la o plimbare călae prin Windsor, cu un consilier. El a fost fotografiat zâmbind larg în timp ce se bucura de soarele de primăvară, dar și punând o față morocănoasă, pentru presă, pentru a face haz de necaz.

Experții regali au avertizat că filmul va arăta „sentimentul extraordinar de îndreptățire" pe care îl avea Prințul Andrew, iar Richard Fitzwilliams a declarat pentru MailOnline: „Părerea publicului despre el este deja îngrozitoare și nu ar putea fi mai rea, așa că acest film va confirma opiniile oamenilor. Persoana pe care o vedem în film nu pare să aibă nicio idee despre realitate. Arată cum oamenii aflați într-o poziție privilegiată pot deveni complet rupți de realitate".

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg