Tatăl Charles i-a oferit fiului Harry ramura de măslin, fără să se întâlnească fizic, la ultima sa vizită

19 aprilie, 2023

Totul s-a schimbat după cea mai recentă vizită a Ducelui de Sussex în Marea Britanie, la Londra. A venit cu o treabă și a rezolvat mai multe.

Charles și Harry în vremurile bune, când se înțelegeau acceptabil
Charles și Harry în vremurile bune, când se înțelegeau acceptabil

Un apropiat al familiei regale oferă noi detalii despre relația Regelui Charles cu mezinul său rătăcitor, Prințul Harry.

Paul Burrell face referire la cea mai recentă vizită în Anglia a Ducelui de Sussex, vizită care a schimbat totul în ceea ce privește relația celor doi, în pofida faptului că nu s-au întâlnit fizic. La vremea respectivă, Prințul Harry nu se hotărâse dacă va participa la încoronarea din 6 mai, însă răspunsul nu a întârziat ulterior. Un răspuns afirmativ, chiar dacă va fi prezent fără soția sa, cotroversata Meghan Markle.

Printul Harry si Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana jpg

Paul Burrell, care a fost majordomul Prințesei Diana timp de zece ani, a vorbit adesea despre anii petrecuți în slujba Casei Regale britanice, pe care a servit-o încă de la vârsta de 18 ani ca lacheu personal al Reginei Elisabeta a II-a și a ajuns să fie unul dintre cei mai de încredere oameni ai Prințesei Inimilor.

Fostul majordom este unul dintre oamenii despre care Prințul Harry vorbește în cartea sa "Spare", dar pe care nu-l portretizează pozitiv. În 2003, fostul asistent a scris o carte de memorii care a marcat ruptura sa totală cu Palatul Buckingham și a provocat o mare furie în rândul copiilor prințesei.

Potrivit acestuia, Regele Charles al III-lea i-a oferit Prințului Harry o ramură de măslin vitală, când Ducele de Sussex a ajuns pe pământ britanic, cu toate acestea, cei doi nu s-au văzut față în față.

banner charles harry png

Într-un interviu acordat lui Spin Genie, fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, a descris cum s-a ocupat Regele Charles de Prințul Harry. Se pare că monarhul a avut mare grijă de mezinul său, i-a trimis mașină care să-l ia de la aeroport și să-l ducă la Frogmore Cottage, unde a locuit pe toată durata șederii sale. Această reședință a fost a Ducilor de Sussex până curând, când Casa Regală a anunțat că nu-i va mai servi pe Duci. Dar Prințul Harry s-a simțit totuși ca acasă, la fosta reședință.

Mai mult, nu a fost doar lăsat acolo, ci personalul regal s-a ocupat îndeaproape de bunăstarea sa, a primit hrană de la Palat, gătită special pentru el de un chef, a avut și majordom, care l-a servit cu tot ce-i era de trebuință.

”Este acesta un rege rău, ranchiunos? Astfel de povești nu se spun, că sunt de bine. Este un subiect mult prea amabil pentru a fi relatat de Meghan și Harry”, subliniază, cu ironie, Paul Burrell.

El îi acuză pe Ducii de Sussex că filtrează informațiile și le aduc în prim plan doar pe cele negative, care să pună casa regală într-o lumină nefavorabilă.

”Cert este că Regele Charles are grijă de fiul său cel mic în continuare.”, susține autorul regal și fost angajat al Casei Regale.

Acum, ne așteptăm ca și Prințul Harry să-și mai domolească revolta față de tatăl și fratele său, căci în ciuda multor ofensive ale sale, iată că în Anglia rămâne bine primit.

Foto: Getty, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg