Tatăl lui Charlene de Monaco a rupt tăcerea şi a dezvăluit totul despre problemele cu care se confruntă fiica sa. Motivul pentru care nu s-a mai văzut cu prinţesa de luni bune

9 decembrie, 2021
5 albert2 jpg jpeg

Tatăl Prinţesei crede că fiica sa este „ vulnerabilă” în această perioadă, de aceea continuă să rămână internată.

Mike Wittstock, în vârstă de 75 de ani, spune că Charlene, în vârstă de 43 de ani, este „vulnerabilă” pentru că a avut „atât de multe intervenţii medicale”, dar are convingerea că va depăşi această stare şi „va reveni mult mai puternică”.

Soţia prinţului Albert se tratează pentru „epuizare fizică şi psihică” , asta după ce a stat 10 luni în Africa de sud, pentru că a contractat o infecţie a sinusurilor şi a suferit mai multe intervenţii.

Wittstock, care locuieşte în provincia Gauteng din Africa de Sud, spune că nu şi-a putut vedea fiica în perioada în care aceasta s-a aflat în Africa, deoarece s-a temut de complicaţiile date de covid. “Nu am vrut să o infectez, pentru că a avut atât de multe intervenţii medicale, este vulnerabilă”.

Wittstock a adăugat că păstrează legătura cu copiii fiicei sale, gemenii de şase ani Jacques şi Gabriella, şi încearcă să îi încurajeze. Aceştia se află în Monaco cu tatăl lor, în timp ce Charlene îşi continuă tratamentul.

Bărbatul, care şi-a încurajat fiica în timp ce se antrena pentru a deveni înotător olimpic pentru Africa de Sud, încearcă să îşi păstreze otimismul şi speră că Charlene va reveni lângă cei dragi cât de curând. „Ştiu cum s-a antrenat, ştiu că este puternică şi că va reuşi şi va reveni mult mai puternică”, adaugă el.

Charlene s-a întors în Monaco, la soţul şi la gemenii ei, luna trecută, după ce timp de 10 luni s-a aflat în Africa de Sud. La câteva zile de la întoarcere, Charlene a avut din nou o cădere şi a fost internată într-o clinică, iar soţul ei, Albert, în vârstă de 63 de ani, spune că suferă de  „epuizare, atât emoţională, cât şi fizică”.

În zilele de după sosirea ei, cumnata lui Charlene, Chantell Wittstock, a declarat pentru MailOnline că prinţesa ar putea să nu se întoarcă la palat şi că nu intenţionează să îşi reia imediat angajamentele publice. Ulterior, aceasta şi-a retras remarca. 

„Este nedrept să fie descrisă ca având probleme mentale sau emoţionale. Nu ştim de ce palatul minimizează faptul că ea aproape că a murit în Africa de Sud”, spune o sursă.

Săptămâna trecută, Albert a bifat a treia apariţie publică cu Jacques şi Gabriella, de când Charlene a internată. Prinţesa s-ar afla într-o unitate de tratament din Elveţia.

Albert, în vârstă de 63 de ani, a inaugurat târgul de Crăciun din Monaco alături de copiii săi.

Lui i s-au alăturat sora sa Caroline, în vârstă de 64 de ani, fiul ei Pierre Casiraghi, în vârstă de 34 de ani, şi soţia sa Beatrice Borromeo, în vârstă de 36 de ani. Familia regală părea să fie bine dispusă.Recente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}