Tatăl lui Meghan Markle a făcut infarct

14 mai, 2018
thomas jpeg

Potrivit primelor informaţii oferite de presa internaţională, tatăl lui Meghan Markle, Thomas, a suferit un infarct şi nu va participa la nunta princiară, ce va avea loc pe 19 mai, la Capela St. George, a castelului Windsor.

Una dintre fotografiile comandate de Thomas Markle

Veşti triste pentru logodnica Prinţului Harry! Deşi Palatul Kensington a anunţat că Thomas Markle va fi cel care o va conduce la altar pe Meghan, se pare acest lucru nu va mai fi posibil. Bărbatul de 73 de ani a suferit un infarct în urmă cu şase zile, şi, deşi starea lui de sănătate este una stabilă acum, nu-i va fi permis să călătorească către Londra.

În plus, faptul că presa internaţională a dezvăluit că el a fost în spatele fotografiilor de paparazzi comandate, l-a făcut să dea înapoi de la promisiunea făcută fiicei lui, cea de a o conduce la altar. Chipurile, acesta nu vrea să-şi jeneze fiica în ziua cea mare. El şi-a admis fapta, însă a argumentat că totul a fost făcut în scopul de a-şi reabilita imaginea.

Momentan, Palatul Kensington nu a făcut nicio declaraţie publică vizavi de starea de sănătate a lui Thomas Markle ori despre implicarea lui în nunta regală. Tot ce se ştie este faptul că acesta a părăsit spitalul, starea lui de sănătate e una stabilă, dar că nu se va prezenta la nunta fiicei lui cu Prinţul Harry al Marii Britanii, care va avea loc sâmbăta aceasta.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg