Suferința l-a doborât! Tatăl lui Meghan Markle a fost internat de urgență. Thomas Markle a suferit un accident vascular cerebral

25 mai, 2022
el9 jpg

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a fost internat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timp ce vorbea cu fiica sa, Samantha, la telefon.  Medicii suspectează că ar fi suferit un accident vascular cerebral major.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani a fost fotografiat în timp ce era ridicat într-o ambulanță în Tijuana, Mexic, cu o mască de oxigen pe față, conform TMZ.

Potrivit publicației, Thomas a fost dus de urgență peste graniță, la un spital din Chula Vista, California, în jurul orei 21:30, ora locală. Se pare că nu a putut vorbi cu paramedicii și a trebuit să-și noteze simptomele pe o bucată de hârtie.

meg60 jpg

„Tatăl meu se recuperează în spital”, a declarat mai târziu fiica lui Thomas, în vârstă de 57 de ani, pentru Daily Mail .

„Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. Are nevoie doar de pace și odihnă”, a spus Samantha. “A trebuit să treacă prin multe în ultimii ani, iar asta datorită disprețului surorii mele. Asta este de neiertat”.       

meg59 jpg

Thomas nu a participat nici la nunta lui Meghan cu Prințul Harry, în 2018, din cauza unor probleme cu inima.

În tot acest timp, Samantha a învinuit-o pe Meghan pentru sănătatea precară a tatălui lor.   După câte se pare, problemele de sănătate îl vor împiedica pe  Thomas să participe, săptămâna viitoare, la Londra, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, așa cum plănuise.

Markle abia aștepta „să-și aducă omagiul” familiei regale, care sărbătorește cel de-al 70-lea an al Reginei pe tronul Marii Britanii.

„Abia aștept. Îmi voi arăta respectul pentru Regină și pentru membrii regali. Mă voi asigura că înțeleg că întreaga mea familie îi respectă. Admirăm Anglia, îi admirăm pe ei și vrem să știe acest lucru”, spunea Thomas Markle. El sublinia că vrea să-i mulțumească prințului Charles pentru că i-a condus fiica la altar. „Îmi doresc să-l cunosc pe Prințul Charles și să-i mulțumesc că mi-a condus fiica la altar. Vreau să ne întâlnim și să vorbim, pentru că mi se pare că avem multe în comun. Amândoi am fost dați deoparte de copii”, mai spunea bărbatul.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prințul William și Prințul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg
Diana și William PNG
Kate și William (5) jpg
kate profimedia 0701860282 jpg
William Duce de Cambridge jpg
GettyImages 78733237 jpg
letizia profimedia 0700521159 jpg
1 meghan markle jpg jpeg
Regina, Charles și George jpg
printul William profimedia 0227142203 jpg
Prince William jpg
Prințesa Catharina Amalia a Țărilor de Jos și Regele Felipe jpg
ingrid profimedia 0700759973 jpg