Suferința l-a doborât! Tatăl lui Meghan Markle a fost internat de urgență. Thomas Markle a suferit un accident vascular cerebral

25 mai, 2022
el9 jpg

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a fost internat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timp ce vorbea cu fiica sa, Samantha, la telefon.  Medicii suspectează că ar fi suferit un accident vascular cerebral major.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani a fost fotografiat în timp ce era ridicat într-o ambulanță în Tijuana, Mexic, cu o mască de oxigen pe față, conform TMZ.

Potrivit publicației, Thomas a fost dus de urgență peste graniță, la un spital din Chula Vista, California, în jurul orei 21:30, ora locală. Se pare că nu a putut vorbi cu paramedicii și a trebuit să-și noteze simptomele pe o bucată de hârtie.

meg60 jpg

„Tatăl meu se recuperează în spital”, a declarat mai târziu fiica lui Thomas, în vârstă de 57 de ani, pentru Daily Mail .

„Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. Are nevoie doar de pace și odihnă”, a spus Samantha. “A trebuit să treacă prin multe în ultimii ani, iar asta datorită disprețului surorii mele. Asta este de neiertat”.       

meg59 jpg

Thomas nu a participat nici la nunta lui Meghan cu Prințul Harry, în 2018, din cauza unor probleme cu inima.

În tot acest timp, Samantha a învinuit-o pe Meghan pentru sănătatea precară a tatălui lor.   După câte se pare, problemele de sănătate îl vor împiedica pe  Thomas să participe, săptămâna viitoare, la Londra, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, așa cum plănuise.

Markle abia aștepta „să-și aducă omagiul” familiei regale, care sărbătorește cel de-al 70-lea an al Reginei pe tronul Marii Britanii.

„Abia aștept. Îmi voi arăta respectul pentru Regină și pentru membrii regali. Mă voi asigura că înțeleg că întreaga mea familie îi respectă. Admirăm Anglia, îi admirăm pe ei și vrem să știe acest lucru”, spunea Thomas Markle. El sublinia că vrea să-i mulțumească prințului Charles pentru că i-a condus fiica la altar. „Îmi doresc să-l cunosc pe Prințul Charles și să-i mulțumesc că mi-a condus fiica la altar. Vreau să ne întâlnim și să vorbim, pentru că mi se pare că avem multe în comun. Amândoi am fost dați deoparte de copii”, mai spunea bărbatul.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg