Suferința l-a doborât! Tatăl lui Meghan Markle a fost internat de urgență. Thomas Markle a suferit un accident vascular cerebral

25 mai, 2022
el9 jpg

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a fost internat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timp ce vorbea cu fiica sa, Samantha, la telefon.  Medicii suspectează că ar fi suferit un accident vascular cerebral major.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani a fost fotografiat în timp ce era ridicat într-o ambulanță în Tijuana, Mexic, cu o mască de oxigen pe față, conform TMZ.

Potrivit publicației, Thomas a fost dus de urgență peste graniță, la un spital din Chula Vista, California, în jurul orei 21:30, ora locală. Se pare că nu a putut vorbi cu paramedicii și a trebuit să-și noteze simptomele pe o bucată de hârtie.

meg60 jpg

„Tatăl meu se recuperează în spital”, a declarat mai târziu fiica lui Thomas, în vârstă de 57 de ani, pentru Daily Mail .

„Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. Are nevoie doar de pace și odihnă”, a spus Samantha. “A trebuit să treacă prin multe în ultimii ani, iar asta datorită disprețului surorii mele. Asta este de neiertat”.       

meg59 jpg

Thomas nu a participat nici la nunta lui Meghan cu Prințul Harry, în 2018, din cauza unor probleme cu inima.

În tot acest timp, Samantha a învinuit-o pe Meghan pentru sănătatea precară a tatălui lor.   După câte se pare, problemele de sănătate îl vor împiedica pe  Thomas să participe, săptămâna viitoare, la Londra, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, așa cum plănuise.

Markle abia aștepta „să-și aducă omagiul” familiei regale, care sărbătorește cel de-al 70-lea an al Reginei pe tronul Marii Britanii.

„Abia aștept. Îmi voi arăta respectul pentru Regină și pentru membrii regali. Mă voi asigura că înțeleg că întreaga mea familie îi respectă. Admirăm Anglia, îi admirăm pe ei și vrem să știe acest lucru”, spunea Thomas Markle. El sublinia că vrea să-i mulțumească prințului Charles pentru că i-a condus fiica la altar. „Îmi doresc să-l cunosc pe Prințul Charles și să-i mulțumesc că mi-a condus fiica la altar. Vreau să ne întâlnim și să vorbim, pentru că mi se pare că avem multe în comun. Amândoi am fost dați deoparte de copii”, mai spunea bărbatul.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg