Teama care o macină pe Kate. Din ce motiv își face Prințesa de Wales griji pentru Prințul George

10 iulie, 2024

Relația de dragoste dintre Kate Middleton și Prințul William durează deja de peste două decenii, însă Prințesa de Wales speră că Prințul George nu va moșteni un hobby riscant de la tatăl său.

Kate și George, Prinți de Wales, GettyImages (2) jpg

Deși e greu, dacă nu imposibil ca un părinte să decidă ce o să îi placă copilului și ce nu, ei bine, Kate Middleton a mărturisit clar într-un interviu acordat mai demult și reapărut acum în atenția presei că își dorește ca iubirea lui William pentru motociclete să nu fie moștenită de George.

Cu toate acestea, George pare cel mai liniștit dintre cei trei copii ai Prinților de Wales. Și da, Kate nu ar fi deloc liniștită să îl știe pe motor.

„El [William] încă merge cu motocicleta. Mă umple întotdeauna de groază când iese cu ea”, mărturisea Kate. "Sunt îngrozită. Sper că îl voi împiedica pe George să prindă drag de acest mijloc de transport."

GettyImages 1548490427 jpg

Kate Middleton nu vrea ca prințul George să iubească motocicletele.

Kate și George, Prinți de Wales, GettyImages (1) jpg

În trecut, Prințul William a explicat de ce s-a îndrăgostit de motociclete.

„Nu știu care este treaba cu ele, dar întotdeauna am avut o pasiune pentru motociclete, încă de când eram foarte mic”, a spus William. „Am început cu kartingul, în copilărie, apoi am tot încercat alte senzații, până am dat de motociclete. E bine și îmi place că atunci, cu casca pe cap, devin un anonim, nu mă recunoaște nimeni, iar asta îmi permite să mă relaxez”, a mărturisit viitorul rege britanic. „Dar mă bucur de tot ce este legat de motociclete și de camaraderia care vine cu ele.”, a mai adăugat el.

Așadar, se explică. Din nevoia de a se bucura de drum, fără a sta cu stresul că este recunoscut sau urmărit, William se lasă purtat de vraja motociclismului. Kate nu este la fel de încântată de acest mijloc de transport, asociindu-l cu pericolul sau cu neprevăzutul. Și ca o mamă protectoare ce este, nu și-ar dori copiii în vreun pericol.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg