Teama de la Palatul Kensington că prințesele Beatrice și Eugenie ar fi făcut ”pact cu diavolul”

24 mai, 2024

S-au alăturat prințesele ”părții întunecate”? Este vorba despre prietenia strânsă cu Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle.

FotoJet Meghan jpg

Ei bine, legăturile prințeselor Eugenie și Beatrice cu Meghan Markle și prințul Harry ar putea deveni un conflict de interese pentru familia Windsor.

În primul rând, fiicele Prințului Andrew cu Sarah Ferguson nu sunt membre regale active, ceea ce este și oarecum frustrant, mai ales în această perioadă de criză de la Palat, cauzată de boala lui Kate Middleton și retragerea sa din lumina reflectoarelor.

„Există o îngrijorare serioasă la Palatul Kensington potrivit căreia fiicele Prințului Andrew, Beatrice și Eugenie, devin din ce în ce mai apropiate de Harry și Meghan. Beatrice și Eugenie trec la ceea ce un oficial al Palatului Kensington a descris drept „partea întunecată””, menționează Tom Quinn unei publicații britanice.

„Încă supărate că tatăl lor, prințul Andrew, nu a fost reabilitat, Beatrice și Eugenie se simt ca niște paria, iar sentimentul lor de abandon s-a agravat după refuzul regelui Charles de a le permite să facă parte din grupul activ al familiei regale”, a continuat Quinn.

Pe de altă parte, îi avem pe Ducii de Sussex, care au părăsit corabia în 2020 și au devenit oile negre ale monarhiei. Această pecete însă nu le-a împiedicat pe prințesele surori să aibă relații cât se poate de apropiate și cordiale cu Meghan și Harry. Se vizitează și merg împreună în vacanțe!

Relația lui Harry cu Regele Charles și cu Prințul William s-a schimbat de când s-a mutat în SUA, s-a deteriorat dramatic, în timp ce continuă să fie la fel de apropiat cu surorile York, verișoarele sale. Pare un pact cu diavolul pentru anumiți regali care nu mai vor să tolereze fandoselile lui Harry.

„Odată cu ruperea completă a relațiilor cu tatăl și fratele său, Harry simte că Beatrice și Eugenie sunt printre puținii membri ai familiei care mai simpatizează cu el și familia lui”, a menționat Quinn. „Întotdeauna le-a iubit, însă acum le apreciază și mai mult, având în vedere legătura strânsă de familie care s-a menținut.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar la meci, Profimedia (3) jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg