Teama de la Palatul Kensington că prințesele Beatrice și Eugenie ar fi făcut ”pact cu diavolul”

24 mai, 2024

S-au alăturat prințesele ”părții întunecate”? Este vorba despre prietenia strânsă cu Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle.

FotoJet Meghan jpg

Ei bine, legăturile prințeselor Eugenie și Beatrice cu Meghan Markle și prințul Harry ar putea deveni un conflict de interese pentru familia Windsor.

În primul rând, fiicele Prințului Andrew cu Sarah Ferguson nu sunt membre regale active, ceea ce este și oarecum frustrant, mai ales în această perioadă de criză de la Palat, cauzată de boala lui Kate Middleton și retragerea sa din lumina reflectoarelor.

„Există o îngrijorare serioasă la Palatul Kensington potrivit căreia fiicele Prințului Andrew, Beatrice și Eugenie, devin din ce în ce mai apropiate de Harry și Meghan. Beatrice și Eugenie trec la ceea ce un oficial al Palatului Kensington a descris drept „partea întunecată””, menționează Tom Quinn unei publicații britanice.

„Încă supărate că tatăl lor, prințul Andrew, nu a fost reabilitat, Beatrice și Eugenie se simt ca niște paria, iar sentimentul lor de abandon s-a agravat după refuzul regelui Charles de a le permite să facă parte din grupul activ al familiei regale”, a continuat Quinn.

Pe de altă parte, îi avem pe Ducii de Sussex, care au părăsit corabia în 2020 și au devenit oile negre ale monarhiei. Această pecete însă nu le-a împiedicat pe prințesele surori să aibă relații cât se poate de apropiate și cordiale cu Meghan și Harry. Se vizitează și merg împreună în vacanțe!

Relația lui Harry cu Regele Charles și cu Prințul William s-a schimbat de când s-a mutat în SUA, s-a deteriorat dramatic, în timp ce continuă să fie la fel de apropiat cu surorile York, verișoarele sale. Pare un pact cu diavolul pentru anumiți regali care nu mai vor să tolereze fandoselile lui Harry.

„Odată cu ruperea completă a relațiilor cu tatăl și fratele său, Harry simte că Beatrice și Eugenie sunt printre puținii membri ai familiei care mai simpatizează cu el și familia lui”, a menționat Quinn. „Întotdeauna le-a iubit, însă acum le apreciază și mai mult, având în vedere legătura strânsă de familie care s-a menținut.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg
regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg
Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg