Tensiune între Camilla și Kate Middleton: Prințesa de Wales a refuzat să-i facă reverență la încoronare

18 mai, 2023

Prințesa de Wales și Regina Camilla au experimentat o oarecare „tensiune”, iar acest lucru a fost evident într-un moment cheie de la Încoronarea Regelui de pe 6 mai.

Camilla Kate Middleton GettyImages 1252768323 jpg

Un expert regal susține că Prințesa de Wales a avut ceva de împărțit cu Regina Camilla la momentul încoronării, ceea ce a determinat-o să nu facă reverență în fața noii regine. Tom Bower a subliniat pentru publicația The Daily Express că acest lucru ar putea arăta semne de aversiune față de soacra ei vitregă, deși nici alți membri ai familiei regale nu s-au înclinat în fața Camillei, după ce aceasta a fost unsă.

„Dacă te uiți la filmarea încoronării, în timp ce Regele și Regina părăsesc tronurile și se îndreaptă spre ieșirea din Westminster Abbey, vei vedea că toată lumea se înclină și face o reverență în fața regelui și nimeni nu mișcă un un mușchi când trece Camilla. Nimeni nu se mișcă", atrage atenția expertul regal.

„Kate și William s-au comportat la fel. Toată acea nemulțumire a trecut de la acea mică parte a congregației, de lângă tron, până în centrul Abației Westminster. Și în acel moment a fost absolut vizibil că nimeni nu s-a aplecat în fața Reginei Camilla”, continuă acesta.

În ceea ce o privește pe Kate, Bower a explicat că nemulțumirea acesteia poate fi cauzată de acel contrast puternic între numărul de membri ai familiei Camillei prezenți la încoronare și cel al rudelor lui Kate.

Regina Camilla ar fi invitat nu mai puțin de douăzeci de membri Parker Bowles la încoronare, față de cei doar patru Middleton, părinții lui Kate, sora Pippa și fratele James.

„Mai remarcabil a fost că, la concertul de la Windsor de a doua zi, William nu face nicio referire la Regina Camilla în discursul său. Așa că există o tensiune acolo”, continuă expertul.

Autorul regal mai subliniază că tensiunea evidentă dintre fiul și nora sa și Camilla îl pune pe Regele Charles într-o „poziție periculoasă” la palat, fiind nevoit să facă pe mediatorul între soția sa și restul familiei regale.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg