Tensiune între Kate și William, după zvonurile presupusei amante! Gestul surprinzător al Prințesei

14 martie, 2023
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg

Fanii regali sunt îngrijorați din cauza lui Kate Middleton, după zvonurile presupusei amante a Prințului William. Ce gest neașteptat a făcut Prințesa?

A apărut spectaculoasă, ca de fiecare dată alături de familia regală, însă ce s-a întâmplat după slujba de Ziua Commonwealth-ului a stârnit îngrijorare printre fanii regali.

Prințesa de Wales a fost ravisantă la slujbă, etalându-și silueta fină, gleznele subțiri și un costum superb creat de unul dintre designerii săi preferați, Erdem Moralioglu. Ce a stârnit însă nedumerire a fost faptul că Kate Middleton nu a mai participat după la petrecerea dată în cinstea Zilei Commonwealth-ului și organizată de Regele Charles.

Kate Middleton, 13 martie, Getty (4) jpg

Speculațiile nu au întârziat să apară, căci este foarte neobișnuit să nu apară Prințesa de Wales la o petrecere. Fanii s-au întrecut în scenarii pe platformele de socializare, întrebându-se dacă nu cumva s-a creat o tensiune între Prințul William și Kate Middleton.

Prințesa este foarte obișnuită cu ieșirile publice și știe să se comporte admirabil, fără a-și arăta sentimentele, întocmai ca răposata Regină Elisabeta, care a și pregătit-o pentru rolul ce-i va veni mănușă, acela de Regină a Marii Britanii.

Nimic grav nu s-a citit pe chipul lui Kate Middleton la slujba de la Westminster Abbey. Alături de soțul său, a furat din nou privirile tuturor, cu o ținută spectaculoasă bleumarin, tocuri în aceeași culoare, o broșă statement deosebită, cadou de la socrul său, dar și cerceii fabuloși care au aparținut mamei lui William, Prințesa Diana, fosta soție a Regelui Charles. Toate bune și frumoase până într-un punct, căci internauții au întrebat frenetic: ”Unde este Kate?”

Lipsa sa nu a putut fi trecută cu vederea, a fost singura membră regală importantă care a lipsit.

Fanii săi au inundat platformele cu întrebări: ”Unde este Prințesa Kate?”, ”De ce lipsește Kate de la petrecere?”, ”Păcat că nu e aici, să le dea o nouă lecție de stil.”

Practic, absența lui Kate a eclipsat petrecerea. Unii se întreabă dacă nu cumva Prințesa l-a pedepsit pe soțul său, după ce presa speculează existența unei amante.

Cert este că tuturor li s-a părut ciudată absența Prințesei de Wales. Inclusiv în comunicatul de presă emis anterior petrecerii, prezența lui Kate Middleton era dată ca sigură. Totuși, se pare că Palatul a revenit și a precizat că s-a strecurat această greșeală, căci Prințesa de fapt nu era așteptată la eveniment. Ciudat și interesant, nu-i așa?

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg