Teorie incredibilă: Charlene de Monaco, supusă unui tratament cu electroșocuri în Elveția

6 iulie, 2022

Charlene de Monaco s-a întors, din primăvara acestui an, în principat, la familie și responsabilitățile ei.

printesa charlene (8) jpg

Foarte activă în ultima perioadă și prezentă alături de soțul ei, Albert de Monaco, la numeroase evenimente regale, prințesa pare să-și fi revenit complet, după un an 2021 în care a avut grave probleme de sănătate.

Revenită în principat în toamna anului trecut, după o absență de șase luni (petrecute în Africa de Sud natală), Prințesa Charlene a fost nevoită să se interneze într-o clinică de sănătate din Elveția, din cauza epuizării fizice și psihice.

Internată acolo ca urmare a unei stări generale de oboseală profundă, așa cum a anunțat palatul princiar, Charlene s-a numărat printre pacienții de lux care plătesc 43.000 de euro pe săptămână pentru servicii medicale, dar și pentru cazarea într-o reședință cu vedere la munți și la spectaculosul Lac Geneva din Elveția.

Ce s-a petrecut cu ea, acolo, nu știe nimeni, însă există și unele terorii teribile. O sursă citată de revista Globe susține că, în această clinică, Charlene a suferit tratamente violente cu electroșocuri, acesta fiind motivul pentru care prințesa arăta oarecum defazată atunci când s-a întors, în primăvara aceasta, la Monaco.

charlene albert profimedia 0700780820 jpg

"Starea mea de sănătate este încă fragilă și nu vreau să mă solicit prea mult. Drumul a fost lung, dificil și atât de dureros. Astăzi mă simt mult mai calmă”, a comentat Charlene toată această aventură medicală a ei de anul trecut, în timpul unei apariții recente la un eveniment de modă de la Monte Carlo.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg