Thomas Markle a fost externat după operaţia la inimă. Prima apariţie a tatălui ducesei de Sussex

22 mai, 2018
dailymail co uk jpeg

A ratat participarea la nunta regală şi oportunitatea de a-şi conduce fiica la altar în cel mai important moment din viaţa sa, totul din cauza problemelor de sănătate. Thomas Markle (72) a fost supus în miercurea de dinaintea nunţii lui Harry cu Meghan Markle unei operaţii pe inimă, fapt care l-a împiedicat să zboare la Londra pentru acest eveniment de amploare.

image

A avut nevoie de recuperare, bărbatul declarând în presă că vor mai trece câteva zile până când va fi externat din spital. Acum, iată-l, în primele fotografii după operaţie.

Îmbrăcat casual şi cu o pungă de plastic în mână, tatăl lui Meghan a fost surprins la două zile după nunta regală, în momentul în care părăsea spitalul şi se îndreapta spre casa lui. Fotografiile au fost realizate de  DailyMail în oraşul Rosarito, Mexic, în faţa spitalului în care Thomas Markle s-a operat. Tatăl lui Meghan spera să fie şi el prezent la nunta fiicei lui, dar a fost forţat să anuleze din cauză că a suferit un atac de cord săptămâna trecută.

image

Miercuri a fost operat pentru a i se monta trei stenturi, iar ieri a ieşit din spital. Thomas s-a întors luni la casa din San Antonio Del Mar, fiind preluat cu maşina de o prietenă mai veche. Markle s-a oprit pe traseu la un Starbucks pentru a-şi cumpăra o băutură, fiind surprins cu paharul în mână.

Thomas Markle a urmărit ceremonia de la nunta regală la televizorul din salonul spitalului, declarându-se "plin de bucurie şi emoţie" într-un interviu pentru TMZ: "Copilul meu arată foarte bine şi este fericit. Aş vrea să fiu acolo şi le doresc toată dragostea mea şi toată fericirea. Ceremonia a fost frumoasă şi este vorba de istorie. Întotdeauna voi regreta că nu am putut să fiu acolo şi că nu am putut să-mi conduc fiica la altar."

Foto: DailyMail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg