Thomas Markle, acuzaţii şi critici grave la adresa familiei regale. Se teme că fiica lui este nefericită!

16 iulie, 2018
thomas markle meghan jpeg

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, a făcut o serie de acuze la adresa familiei regale şi a suveranei Marii Britanii după ce fiica sa a rupt orice legătură cu el. Deşi, imediat după nunta regală, bărbatul de 73 de ani a oferit un interviu în care a povestit cum fiica ei şi Prinţul Harry l-au invitat la palat şi l-au asigurat că totul este în regulă, Thomas a oferit, din nou, un interviu exploziv în care şi-a exprimat nemulţumirea vizavi de pretenţiile Casei Regale Britanice şi despre cum noul rol al fiicei sale o face nefericită.

Thomas Markle a reapărut în lumina reflectoarelor cu o serie de acuze la adresa casei regale britanice

Fără să ţină cont de rugăminţile anterioare ale fiicei lui, cele de a păstra tăcerea şi de a-i respecta intimitatea, Thomas a apărut din nou în lumina reflectoarelor, făcând mărturisiri şocante, jignitoare la adresa familiei regale. Mai întâi, Thomas a avut ceva de spus vizavi de ţinutele pe care Meghan le-a schimbat în primul ei turneu regal alături de Prinţul Harry, cel din Irlanda. El a catalogat apariţiile fiicei sale ca fiind ”mult prea învechite” şi ”deloc stilul ei”. ”Meghan pare scoasă dintr-un film vechi. De ce în 2018, trebuie să ne îmbrăcăm precum în 1930? De ce trebuie să-i acopere genunchii?”, a declarat bărbatul de 73 de ani.

A comentat pe baza lungimii rochiei

El crede că protocolul e învechit şi absurd

El susţine că fiica sa plăteşte un preţ prea mare pentru titlul de Ducesă de Sussex

Ulterior, el a comentat şi pe baza apariţiei comune a Ducesei de Sussex, la Wimbledon, cu Kate. Thomas Markle a declarat că fiica ei pare îngrozită de noul rol la palat şi că familia regală britanică pune o presiune mult prea mare pe Meghan. ”Cred că fiica mea e terifiată. O văd în ochii ei. O văd pe faţa ei. O văd în zâmbetul ei. Ştiu zâmbetul ei de ani buni. Îl cunosc. Nu-mi place cel pe care îl văd. Nici măcar nu e un zâmbet forţat. Este un zâmbet al durerii. Mă tem că este supusă unei presiuni prea mari. Este un preţ mult prea mare de plătit pentru a fi căsătorit în sânul familiei respective”, a avut de precizat fostul director de lumini.

Crede că zâmbetul ei e ”chinuit”

Thomas şi-a exprimat, în final, nemulţumirea faţă de faptul că fiica sa e de negăsit. Acesta a mărturisit că numărul de telefon pe care îl avea nu mai este disponibil, că nu are o adresă viabilă la care poate să-i scrie, iar responsabilii de la palat nu-i fac legătura cu Meghan. ”Am un lucru să vă spun: eu sunt tatăl lui Meghan Markle. Şi nu cred că mă diferenţiez cu ceva faţă de alţi taţi. Sunt alungat şi blocat din cauza acelor fotografii cumpărate. Oricine face profit de pe urma familiei regale este alungat. Dacă vreau, într-o lună - două, o să merg în Anglia. Vreau să-mi văd fiica. E trist că s-a ajung aici”, a mărturisit Thomas Markle. El a făcut şi-un apel disperat către noua Ducesă de Sussex să-l contacteze, mărturisind că sănătatea sa îl pune în pericol: ”Nu vrei ca aceea să fie ultima noastră discuţie”.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg