Thomas Markle, avertisment pentru Prinţul Harry: ”Promite-mi că nu vei ridica mâna asupra fiicei mele”

18 iunie, 2018
thomas markle avertisment jpeg

A ratat nunta regală şi a pus-o pe Meghan Markle într-o postură incomodă când s-a aflat că a făcut o înţelegere cu paparazzi pentru a-şi ”reabilita imaginea publică”. Thomas Markle, tatăl noii Ducese, a rupt tăcerea şi a oferit explicaţiile publice pe care toată lumea le aştepta.

Thomas Markle a oferit primul interviu televizat

Înainte cu câteva zile ca Meghan Markle să se căsătorească cu Prinţul Harry, tatăl ei cauza vâlvă în presa britanică. Thomas Markle aranjase ca un paparazzo să-l urmărească pas cu pas, într-o încercare disperată de a-şi ”reabilita imaginea” şi pentru a se face demn de tatăl unei Ducese. Acum, la o lună de la nunta regală, Thomas a colaborat din nou cu presa pentru a face lumină în cazul unor acuzaţii ce-l privesc şi pentru a comenta public tot ce a trăit în ziua cea mai importantă din viaţa fiicei lui.

Vizibil emoţionant, Thomas Markle a intrat în transmisiune directă în emisiunea „Good Morning Britain”, pentru a vorbi despre drama trăită în ziua nunţii fiicei sale, când nu a putut s-o conducă spre altar, din cauza unui infarct suferit cu câteva zile înainte. Bărbatul de 73 de ani a povestit că a simţit gelozie şi, deopotrivă, recunoştinţă vizavi de prinţul Charles, care a sfârşit prin a o conduce pe Meghan la altar în ziua cea mare.

Thomas regretă că n-a fost el cel care a condus-o la altar pe Meghan Markle

El a mai precizat şi că a trăit momentul la o intensitate mare, urmărind-o cu emoţie, din faţa televizorului, pe fiica sa cum avansa spre altar pentru a deveni soţia Prinţului Harry. ”A fost frumoasă. Am plâns când am văzut-o. Am fost foarte mândru şi am trăit cel mai bun moment din viaţa mea. Toată lumea se uita la fiica mea”, a declarat, în direct, Thomas Markle.

Tatăl lui Meghan Markle şi-a amintit şi momentul în care Prinţul Harry i-a cerut mâna fiicei lui. Bărbatul a relatat că s-a întâmplat prin telefon: ”Meghan mi-a spus prima oară (n.r. că s-au logodit. La puţin timp după, Harry m-a sunat, era cu Meghan, şi mi-a cerut mâna ei. Iar eu i-am spus: <<Harry, eşti un gentleman. Promite-mi că nu vei ridica mâna asupra fiicei mele niciodată şi sigur că-ţi dau permisiunea să te căsătoreşti cu fiica mea>> ”.

Fotografiile ”înscenate”

A declarat că n-a făcut-o pentru bani, ci pentru imaginea sa

Thomas a povestit şi că s-a simţit extrem de ruşinat de faptul că a colaborat cu un paparazzo, într-un moment în care era mai bine să fie discret. El a mărturisit că i-a cerut scuze lui Meghan şi lui Harry, şi că regretă şi-n acest moment tot ce s-a întâmplat. Cu vocea scăzută, Thomas a declarat că e cea mai mare tristeţe a vieţii sale că n-a participat la nunta fiicei lui. ”Sunt o notă de subsol în istorie, în loc să fi fost cel care a condus-o la altar pe fiica mea”, a mărturisit Thomas Markle Senior.Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG