Thomas Markle Jr. o desfiinţează pe sora sa într-o scrisoare adresată Prinţului Harry: ”Nu e prea târziu să anulezi nunta”

3 mai, 2018
thomas markle jr jpeg

Fericitul eveniment care va avea loc pe 19 mai, la Castelul Windsor, este serios umbrit de ieşirile nervoase ale fratelui vitreg şi înstrăinat al lui Meghan Markle. Thomas Markle Jr. a redactat, recent, o scrisoare deschisă către Prinţul Harry, în care o expunea pe Meghan, din dorinţa de a se anula nunta princiară.

Thomas Markle Jr. îil sfătuieşte pe Prinţul Harry să anuleze nuna cu sora sa

În vârstă de 51 de ani, Thomas Markle Jr. creează vâlvă în jurul nunţii princiare şi a viitoarei ducese. Fratele mai mare al lui Meghan îi spune lui Harry că ”nu e prea târziu” să anuleze nunta şi că e timpul să deschidă ochii şi să vadă adevăratele intenţii ale lui Meghan. ”Dragă Prinţ Harry / Nu e prea târziu să anulezi nunta, Meghan Markle nu este, în mod evident, o femeie potrivită pentru tine. Cu cât trece mai mult timp, devine mai clar că această este cea mai mare greşeală din istoria nunţilor regale. Nu-mi vine să cred că nu reuşeşti să-i vezi adevărata faţă a lui Meghan, cea pe care toată lumea o vede. Încercările lui Meghan de a se pretinde prinţesă, din postura unei actriţe mediocre, sunt atât de învechite”, scrie Thomas Markle Jr. în scrisoarea adresată Prinţului Harry.

Şi şirul dezvăluirilor nu se opreşte aici. Thomas Markle Jr. îl aduce în discuţie şi pe tatăl lor, Thomas Markle Senior, mărturisind că acesta s-a sacrificat financiar pentru fiica sa, iar că aceasta a uitat de el de îndată ce a câştigat faima hollywoodiană. ”Ce fel de persoană îşi foloseşte tatăl până îl aduce în pragul falimentului, apoi uită de el în Mexic, îndatorat până peste cap? Când a fost vorba să-i dea banii înapoi, a uitat de el, ca şi cum nu l-ar fi cunoscut niciodată. Tatăl meu nu o să-şi revină niciodată financiar, ori emoţional. Meg îşi arată adevărata faţă. Este clar că faima i s-a urcat la cap, transformând-o într-o femeie superficială, egoistă şi îngâmfată, care o să-şi bată joc de tine şi de moştenirea regală a familiei tale. Dacă nu era tatăl nostru, ea servea la mese ori era babysitter. Toată lumea vede deciziile greşite pe care le ia Meg, Harry nu e prea târziu să anulezi totul”, pledează Thomas Markle.

Se vor căsători pe 19 mai

Nu este prima ieşire nervoasă, publică a lui Thomas Markle Jr., fratele vitreg al logodnicei Prinţului Harry al Marii Britanii, aşa că nu ne putem întreba dacă şi cum va acţiona regina Elisabeta în faţa acestor acuze. Le va ignora ori îl va acţiona în istanţă pe fratele înstrăinat al viitoarei ducese pentru defăimare şi atac la persoană?Recente pe Ok! Magazine

letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG
letizia profimedia 0711056552 jpg
met6 jpg