Thomas Markle Jr. o desființează pe sora sa într-o scrisoare adresată Prințului Harry: ”Nu e prea târziu să anulezi nunta”

Fericitul eveniment care va avea loc pe 19 mai, la Castelul Windsor, este serios umbrit de ieșirile nervoase ale fratelui vitreg și înstrăinat al lui Meghan Markle. Thomas Markle Jr. a redactat, recent, o scrisoare deschisă către Prințul Harry, în care o expunea pe Meghan, din dorința de a se anula nunta princiară.

Thomas Markle Jr. îil sfătuiește pe Prințul Harry să anuleze nuna cu sora sa

În vârstă de 51 de ani, Thomas Markle Jr. creează vâlvă în jurul nunții princiare și a viitoarei ducese. Fratele mai mare al lui Meghan îi spune lui Harry că ”nu e prea târziu” să anuleze nunta și că e timpul să deschidă ochii și să vadă adevăratele intenții ale lui Meghan. ”Dragă Prinț Harry / Nu e prea târziu să anulezi nunta, Meghan Markle nu este, în mod evident, o femeie potrivită pentru tine. Cu cât trece mai mult timp, devine mai clar că această este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale. Nu-mi vine să cred că nu reușești să-i vezi adevărata față a lui Meghan, cea pe care toată lumea o vede. Încercările lui Meghan de a se pretinde prințesă, din postura unei actrițe mediocre, sunt atât de învechite”, scrie Thomas Markle Jr. în scrisoarea adresată Prințului Harry.

Și șirul dezvăluirilor nu se oprește aici. Thomas Markle Jr. îl aduce în discuție și pe tatăl lor, Thomas Markle Senior, mărturisind că acesta s-a sacrificat financiar pentru fiica sa, iar că aceasta a uitat de el de îndată ce a câștigat faima hollywoodiană. ”Ce fel de persoană își folosește tatăl până îl aduce în pragul falimentului, apoi uită de el în Mexic, îndatorat până peste cap? Când a fost vorba să-i dea banii înapoi, a uitat de el, ca și cum nu l-ar fi cunoscut niciodată. Tatăl meu nu o să-și revină niciodată financiar, ori emoțional. Meg își arată adevărata față. Este clar că faima i s-a urcat la cap, transformând-o într-o femeie superficială, egoistă și îngâmfată, care o să-și bată joc de tine și de moștenirea regală a familiei tale. Dacă nu era tatăl nostru, ea servea la mese ori era babysitter. Toată lumea vede deciziile greșite pe care le ia Meg, Harry nu e prea târziu să anulezi totul”, pledează Thomas Markle.

Se vor căsători pe 19 mai

Nu este prima ieșire nervoasă, publică a lui Thomas Markle Jr., fratele vitreg al logodnicei Prințului Harry al Marii Britanii, așa că nu ne putem întreba dacă și cum va acționa regina Elisabeta în fața acestor acuze. Le va ignora ori îl va acționa în istanță pe fratele înstrăinat al viitoarei ducese pentru defăimare și atac la persoană?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA