Ți se frânge inima, o compătimește pe Kate: ”Chimioterapia e devastatoare, îți pierzi unghiile, părul...”

16 aprilie, 2024

De la sfârșitul lui martie, de când a dat vestea că urmează chimioterapie, Prințesa Kate a intrat din nou într-un con de umbră. Și este firesc să fie așa, tratamentul anticanceros este unul dintre cele mai agresive.

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg

O celebritate care a trecut la rândul ei prin cancer este cu sufletul alături de Kate Middleton. Nimeni alta decât Sharon Osbourne, o admiratoare a Prințesei de Wales, a mărturisit că este cu sufletul alături de soția Prințului William și spune că înțelege perfect drama prin care trece, având în vedere faptul că și ea a trecut prin acest diagnostic.

Sharon Osbourne o simpatizează pe Prințesa Kate. Declarația ei este emoționantă.

Sharon Osbourne a vrut să se sinucidă jpeg

Sharon Osbourne mărturisește „se gândește la” Catherine, Prințesa de Wales, în timp ce trece printr-un tratament împotriva cancerului.

Vedeta britanică în vârstă de 71 de ani s-a luptat la rândul ei cu cancerul de colon în 2002 și a constatat că impactul chimioterapiei este „devastator”, așa că are multă simpatie pentru prințesă, care a anunțat recent că boala a fost descoperită, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie.

Lui Sharon Osbourne i se rupe sufletul când se gândește la cei trei copii mici ai Prinților de Wales: Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, șapte, și Prințul Louis, patru, pentru că încă rememorează groaza pe care o vedea în ochii propriilor ei copii: Aimee, 40 de ani, Kelly, 39 de ani și Jack în vârstă de 38 de ani. Teama că își vor pierde mama.

Sharon Osbourne a declarat pentru revista ”The Times”: „Am trecut prin cancer în 2002, așa că mă gândesc la Prințesa de Wales. Chimioterapia  nu este deloc distractivă. Mi-am pierdut unghiile de la mâini, unghiile de la picioare, părul!  Mă gândesc la părul ei frumos, la corpul ei și la ce impact devastator va avea agresiva terapie asupra ei! Mă gândesc la copiii ei, pentru că atunci când le-am spus ai mei, era frică în ochii lor! Toți cei trei au reacționat ​​diferit. Este o responsabilitate uriașă pentru un părinte să vadă în ce fel sunt afectați copiii după ce aud acest diagnostic.”

Soțul lui Sharon, Ozzy, suferă de boala Parkinson și i s-a părut la fel de „devastator” să-l vadă cum se chinuie cu această afecțiune neurologică, știind că nu poate face nimic pentru a ajuta.

Ea a spus: „Boala Parkinson a lui Ozzy este foarte dificilă. Îți frânge inima să vezi pe cineva pe care-l iubești și pe care îl adori că nu mai este el 100%. Te simți neputincios, întrucât nu ai cu ce să îl ajuți. Este complet devastator.", a mai spus celebra prezentatoare britanică.

Când vine vorba de propria ei sănătate, fosta jurată de la „X Factor” ia antidepresive de zeci de ani și, deși își dorește să fie „mai puternică”, realizează că nu poate funcționa totuși fără ele.

Ea a mai spus: „Iau antidepresive de mai bine de 30 de ani. Mă gândesc adesea în sinea mea, Doamne, de ce nu pot fi și eu mai puternică? De ce trebuie să iau astea? Nu-mi permit să zac în pat și să evit lumea. De aceea, am nevoie de medicație constantă.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg