"Timid─â ┼či f─âr─â experien┼ú─â de via┼ú─â". A┼ča este descris─â adolescenta Diana de cea care a angajat-o ca bon─â, ├«n anul 1980

8 octombrie, 2021
7 printesa diana jpg jpeg

Cu doar un an înainte să devină cea mai populară prinţesă din lume, Diana lucra ca babysitter pentru un salariu de 5 dolari pe oră.

Diana avea doar 18 ani, în 1980, când a fost angajată ca bonă a fiului unei femei de afaceri americane, pe numele ei Mary Robertson. Aceasta a fost intervievată, zilele acestea, în cadrul documentarului realizat de CNN, Diana, ce urmează să fie difuzat în episoade începând cu această duminică.

Femeia de afaceri ├«┼či aminte┼čte prima impresie pe care i-a f─âcut-o viitoarea so┼úie a lui Charles, Robertson not├ónd c─â aceasta era diferit─â de prin┼úesa pe care am cunoscut-o cu to┼úii: timid─â ┼či f─âr─â experien┼ú─â de via┼ú─â. Cu toate acestea, Prin┼úesa Diana se purta minunat cu fiul femeii.

stanga
dreapta
3 profimedia 0230961519 jpg jpeg
1 printesa diana relatie cu regina 1 jpg jpeg
3 noaptea nuntii printesa diana si printul charles 2 jpg jpeg
2 diana32 jpg jpeg
7 printesa diana jpg jpeg

ÔÇťUna dintre calit─â┼úile ei extraordinare era faptul c─â era foarte tactil─â, avea tendin┼úa de a ├«mbr─â┼úi┼ča oamenii, de a-i atinge ┼či a fi aproape de ei. Personalitatea aceea cald─â, iubitoare, de ├«ncredere a fost dintotdeauna acolo.ÔÇŁ Viitoarea prin┼úes─â a lucrat pentru familia Robertson trei zile pe s─âpt─âm├ón─â, pentru un salariu de cinci dolari pe or─â.

Dar aceasta n-a fost singura ocupa┼úie a Dianei din acele vremuri: adolescenta lucra, ├«n acela┼či timp, ca educatoare la o gr─âdini┼ú─â. Ei bine, un an mai t├órziu, via┼úa Dianei s-a schimbat total c├ónd s-a c─âs─âtorit cu Prin┼úul Charles la catedrala St. Paul din Londra ┼či a devenit Prin┼úesa Inimilor pentru o lume ├«ntreag─â.Recente pe Ok! Magazine

Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg