Tinerii Grimaldi, în frunte cu Charlotte Casiraghi, prezenți la campionatul de Formula 1 de la Monaco

27 mai, 2024

Beatrice Borromeo, Tatiana Santo Domingo și Alexandre, unul dintre fiii Prințului Albert, au participat, de asemenea, la evenimentul sportiv.

Andrea Casiraghi, Ben & Alexandra de Hanovra și Tatiana Santo Domingo. FOTO: Profimedia
Andrea Casiraghi, Ben & Alexandra de Hanovra și Tatiana Santo Domingo. FOTO: Profimedia

Lumea bună aflată zilele acestea pe Coasta de Azur s-a mutat de la Cannes la Monaco. Și asta pentru că, în weekend, circuitul de la Monte Carlo a găzduit Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco. Un eveniment sportiv la care, în fiecare an, putem vedea majoritatea membrilor familiei Grimaldi acționând ca gazde perfecte pentru pasionații de viteză, printre care se numără fețe cunoscute precum modelul brazilian Tina Kunakey (fosta soție a actorului Vincent Cassel), fotbalistul Virgil van Dijk și jucătoarea de tenis Maria Sharapova

În cursele de calificare de sâmbătă, copiii Prințesei Caroline au fost printre principalii protagoniști. În special, Charlotte Casiraghi, Andrea Casiraghi și Alexandra de Hanovra, precum și partenerii lor respectivi, Tatiana Santo Domingo și Ben Sylvester Straumann. De asemenea, la această seară distractivă au fost prezenți și Alexander (11), primul fiu al Andrea, și Raphael Elmaleh (10), născut din relația Prințesei Charlotte cu comediantul francez Gad Elmaleh. Cu toții au fost foarte bine dispuși, împărtășind râsete și confidențe.  

Copiii Prințesei Caroline s-au întâlnit, de asemenea, cu unchiul lor, Prințul Albert, cu Beatrice Borromeo, soția lui Pierre Casiraghi, cu Camille Gottlieb, fiica Prințesei Stéphanie, și cu Alexandre Grimaldi, născut din relația șefului de stat monegasc cu hostessa togoleză Nicole Coste, în apropierea circuitului. 

Nu au lipsit nici farmecul și rafinamentul doamnelor din familia Grimaldi. Carlota a optat pentru un look total denim, format din pantaloni drepți cu talie medie, cu cuișoare argintii și o jachetă din denim asortată. O ținută pe care a combinat-o cu legendarii pantofi cu toc bicolor de la Chanel - casa de modă a cărei muză și imagine este - o geantă verde catifelată cu lanț auriu și o pereche de ochelari de soare mari. 

Nepoții și nepoatele Prințului Albert joacă un rol foarte important în viața socială a Principatului și sunt un mare sprijin pentru el. Este demn de remarcat faptul că, departe de a urma tendința dominantă în Casele Regale europene în care numărul membrilor activi se reduce, fiul regretatului Rainier al II-lea le acordă surorilor și nepoților săi o importanță neobișnuită la Curte. 

În special, Prințesa Charlotte pare să fie un membru-cheie al Casei Monegasce, prezența sa publică din ultimele luni fiind una remarcabilă la evenimente importante, precum cea de-a 66-a aniversare a Prințului Albert și Balul Trandafirilor. Aceste apariții au coincis cu speculațiile privind o posibilă criză conjugală cu Dimitri Rassam, după patru ani de căsătorie și un copil împreună, Balthazar (6). Zvonuri care au fost confirmate atunci când, în martie, revista „HOLA!” a publicat imagini exclusive care arată relația dintre fiica lui Caroline de Monaco și scriitorul francez Nicolas Mathieu

FOTO: Michael Alesi/Eric Mathon /Princier Palace, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg