Tinerii Grimaldi, în frunte cu Charlotte Casiraghi, prezenți la campionatul de Formula 1 de la Monaco

27 mai, 2024

Beatrice Borromeo, Tatiana Santo Domingo și Alexandre, unul dintre fiii Prințului Albert, au participat, de asemenea, la evenimentul sportiv.

Andrea Casiraghi, Ben & Alexandra de Hanovra și Tatiana Santo Domingo. FOTO: Profimedia
Andrea Casiraghi, Ben & Alexandra de Hanovra și Tatiana Santo Domingo. FOTO: Profimedia

Lumea bună aflată zilele acestea pe Coasta de Azur s-a mutat de la Cannes la Monaco. Și asta pentru că, în weekend, circuitul de la Monte Carlo a găzduit Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco. Un eveniment sportiv la care, în fiecare an, putem vedea majoritatea membrilor familiei Grimaldi acționând ca gazde perfecte pentru pasionații de viteză, printre care se numără fețe cunoscute precum modelul brazilian Tina Kunakey (fosta soție a actorului Vincent Cassel), fotbalistul Virgil van Dijk și jucătoarea de tenis Maria Sharapova

În cursele de calificare de sâmbătă, copiii Prințesei Caroline au fost printre principalii protagoniști. În special, Charlotte Casiraghi, Andrea Casiraghi și Alexandra de Hanovra, precum și partenerii lor respectivi, Tatiana Santo Domingo și Ben Sylvester Straumann. De asemenea, la această seară distractivă au fost prezenți și Alexander (11), primul fiu al Andrea, și Raphael Elmaleh (10), născut din relația Prințesei Charlotte cu comediantul francez Gad Elmaleh. Cu toții au fost foarte bine dispuși, împărtășind râsete și confidențe.  

Copiii Prințesei Caroline s-au întâlnit, de asemenea, cu unchiul lor, Prințul Albert, cu Beatrice Borromeo, soția lui Pierre Casiraghi, cu Camille Gottlieb, fiica Prințesei Stéphanie, și cu Alexandre Grimaldi, născut din relația șefului de stat monegasc cu hostessa togoleză Nicole Coste, în apropierea circuitului. 

Nu au lipsit nici farmecul și rafinamentul doamnelor din familia Grimaldi. Carlota a optat pentru un look total denim, format din pantaloni drepți cu talie medie, cu cuișoare argintii și o jachetă din denim asortată. O ținută pe care a combinat-o cu legendarii pantofi cu toc bicolor de la Chanel - casa de modă a cărei muză și imagine este - o geantă verde catifelată cu lanț auriu și o pereche de ochelari de soare mari. 

Nepoții și nepoatele Prințului Albert joacă un rol foarte important în viața socială a Principatului și sunt un mare sprijin pentru el. Este demn de remarcat faptul că, departe de a urma tendința dominantă în Casele Regale europene în care numărul membrilor activi se reduce, fiul regretatului Rainier al II-lea le acordă surorilor și nepoților săi o importanță neobișnuită la Curte. 

În special, Prințesa Charlotte pare să fie un membru-cheie al Casei Monegasce, prezența sa publică din ultimele luni fiind una remarcabilă la evenimente importante, precum cea de-a 66-a aniversare a Prințului Albert și Balul Trandafirilor. Aceste apariții au coincis cu speculațiile privind o posibilă criză conjugală cu Dimitri Rassam, după patru ani de căsătorie și un copil împreună, Balthazar (6). Zvonuri care au fost confirmate atunci când, în martie, revista „HOLA!” a publicat imagini exclusive care arată relația dintre fiica lui Caroline de Monaco și scriitorul francez Nicolas Mathieu

FOTO: Michael Alesi/Eric Mathon /Princier Palace, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Rose Hanbury are propriul castel   Instagram jpg
Regele Felipe si Printesa Leonor   profimedia 0874081775 jpg
Prinț Philip, Duce de Edinburgh jpg
Nunta lui Hugh Grosvenor, al 7 lea Duce de Westminster și Olivia Henson la Catedrala Chester, Profimedia jpg
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Prințul George 2 profimedia 0791036010 jpg
Alina Maria și Nicolae al României foto Facebook jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
FotoJetSussex Beckham jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (8) jpg
Regele Abdullah și Regina Rania Foto Instagram jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Grace Kelly foto GettyImages 1366731789 jpg
Kate Middleton Hugh Grosvenor jpg
Olivia Henson, Profimedia (1) jpg
Colaj Sarah Kate jpg