Tinerii Kate Middleton și Prințul William, apariție elegantă la premiera „The Crown” din Los Angeles

15 noiembrie, 2023

Meg Bellamy și Ed McVey au pășit în lumina reflectoarelor în rolul lui Kate Middleton și al Prințului William, la premiera „The Crown”, din Los Angeles!

Meg Bellamy și Ed McVey serial The Crown (5) jpg

Duminică, tinerii actori au participat la premiera sezonului 6, partea 1, a serialului „The Crown”, la Regency Village Theatre din Los Angeles. Meg Bellamy și McVey au ajuns pe covorul albastru alături de colegii de distribuție Elizabeth Debicki, Khalid Abdalla, Jonathan Pryce, Luther Ford, Rufus Kampa și Fflyn Edwards.

Meg Bellamy, care joacă rolul lui Kate Middleton, și McVey, care îl interpretează pe Prințul William, au pozat împreună la premiera din L.A. și au zâmbit îfotografilor. Actrița a purtat chiar și o insignă cu un mac roșu pentru a marca weekendul Zilei Comemorării în Marea Britanie, la fel cum a făcut și Prințesa Kate Middleton la Festivalul de comemorare de sâmbătă și la Serviciul național de comemorare de duminică de la Londra.

Drama de succes a Netflix, inspirată de viața familiei regale britanice, a ajuns la ultimul sezon, în care, în primele episoade e urmărită relația dintre Prințesa Diana, interpretată de actrița Elizabeth Debicki, și Dodi Fayed, jucat de Abdalla, înainte de accidentul de mașină fatal din Paris din 1997. Revista People a aflat că momentul impactului va fi exclus din The Crown.

Rufus Kampa și Fflyn Edwards vor debuta în rolul tinerilor Prinți William și Harry. Serialul „The Crown” a schimbat distribuția la fiecare două sezoane pentru a reflecta îmbătrânirea personajelor de-a lungul deceniilor, iar Kampa și Edwards își fac debutul în rolul tinerilor prinți William și Harry.

În a doua parte din sezonul 6, care va cuprinde șase episoade, actorii se schimbă din nou. McVey îl va interpreta pe Prințul William, în timp ce Bellamy va prelua rolul lui Kate Middleton. Netflix a declarat că partea doua va surprinde povestea de dragoste care înflorește între viitorul Prințul William și Prințesa de Wales la facultate, în timp ce o regină îmbătrânită se gândește la viitorul monarhiei.

Despre actorul Ed McVey se știe că absolvit Drama Centre London în 2021 și a dublat roluri în teatru. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg