Tinerii Kate Middleton și Prințul William, apariție elegantă la premiera „The Crown” din Los Angeles

15 noiembrie, 2023

Meg Bellamy și Ed McVey au pășit în lumina reflectoarelor în rolul lui Kate Middleton și al Prințului William, la premiera „The Crown”, din Los Angeles!

Meg Bellamy și Ed McVey serial The Crown (5) jpg

Duminică, tinerii actori au participat la premiera sezonului 6, partea 1, a serialului „The Crown”, la Regency Village Theatre din Los Angeles. Meg Bellamy și McVey au ajuns pe covorul albastru alături de colegii de distribuție Elizabeth Debicki, Khalid Abdalla, Jonathan Pryce, Luther Ford, Rufus Kampa și Fflyn Edwards.

Meg Bellamy, care joacă rolul lui Kate Middleton, și McVey, care îl interpretează pe Prințul William, au pozat împreună la premiera din L.A. și au zâmbit îfotografilor. Actrița a purtat chiar și o insignă cu un mac roșu pentru a marca weekendul Zilei Comemorării în Marea Britanie, la fel cum a făcut și Prințesa Kate Middleton la Festivalul de comemorare de sâmbătă și la Serviciul național de comemorare de duminică de la Londra.

Drama de succes a Netflix, inspirată de viața familiei regale britanice, a ajuns la ultimul sezon, în care, în primele episoade e urmărită relația dintre Prințesa Diana, interpretată de actrița Elizabeth Debicki, și Dodi Fayed, jucat de Abdalla, înainte de accidentul de mașină fatal din Paris din 1997. Revista People a aflat că momentul impactului va fi exclus din The Crown.

Rufus Kampa și Fflyn Edwards vor debuta în rolul tinerilor Prinți William și Harry. Serialul „The Crown” a schimbat distribuția la fiecare două sezoane pentru a reflecta îmbătrânirea personajelor de-a lungul deceniilor, iar Kampa și Edwards își fac debutul în rolul tinerilor prinți William și Harry.

În a doua parte din sezonul 6, care va cuprinde șase episoade, actorii se schimbă din nou. McVey îl va interpreta pe Prințul William, în timp ce Bellamy va prelua rolul lui Kate Middleton. Netflix a declarat că partea doua va surprinde povestea de dragoste care înflorește între viitorul Prințul William și Prințesa de Wales la facultate, în timp ce o regină îmbătrânită se gândește la viitorul monarhiei.

Despre actorul Ed McVey se știe că absolvit Drama Centre London în 2021 și a dublat roluri în teatru. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg