Ținuta șic purtată de Camilla în a doua zi în Germania! S-a îmbrăcat la fel și la piață și în parlament

30 martie, 2023

Regina consoartă Camilla a ales ținute îndrăznețe pentru primul tur regal alături de Regele Charles, în Germania.

Regina Camilla în Germania (8) jpg

Pe 29 martie, Regina consoartă Camilla și Regele Charles au ajuns în Germania pentru un turneu regal de trei zile. Soția monarhului deja a impresionat cu alegerile vestimentare! Regina Camilla a arătat foarte șic într-o ținută îndrăzneață turcoaz când a coborât din avion, iar seara, la banchetul de stat, ea a ales o rochie magnifică, lungă până în pământ și o tiara încrustată cu diamante. Astăzi, pentru a doua zi în Germania, Regina Camilla a făcut o alegere vestimentară îndrăzneață.

Regina Camilla a optat pentru o rochie-cămașă cu imprimeu leopard, iar peste a avut un palton maro. Ea a asistat la discursul Regelui Charles, care s-a adresat parlamentului german. Ulterior, cuplul regal a vizitat, de asemenea, o piață de alimente din Wittenbergplatz purtând aceleași ținute, oferindu-le fanilor o altă imagine a acestei ținute neutre, dar îndrăznețe.

Această alegere vestimentară ar putea fi considerată o mișcare îndrăzneață din partea Reginei Camilla, deoarece imprimeul leopard este rareori purtat de membrii familiei regale, cu atât mai puțin de membrii familiei regale de rang înalt. Am mai văzut genți cu imprimeu leopard purtate de Sophie, Ducesa de Edinburgh la concertul de colinde "Together at Christmas" din 2021 și de Kate Middleton la Wimbledon în 2012, precum și o geantă tip tote bag purtată de Prințesa Eugenie după o croazieră în familie în 2010.

Revenind la apariția Reginei consoarte Camilla, ea a mai purtat un accesoriu „norocos” sub forma unei broșe cu trifoi cu patru foi, care pare a fi de la una dintre mărcile sale preferate de bijuterii, Van Cleef & Arpels. Bijuteria face parte din colecția Cosmos, colecție care combină „calitatea eterică a unui trifoi cu patru foi„ cu „grația unei flori”. 

Nu e pentru prima dată când Regina Camilla poartă broșa ei specială. Se pare că a purtat-o și în ziua nunții Prințului William și cu Kate Middleton, în 2011, prinsă la jacheta ei albastru deschis.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg