Ținută simplă, dar de efect! Kate Middleton și-a pus în evidență silueta îmbrăcată într-un set crem

12 octombrie, 2023

Kate Middleton și-a amintit de perioada studenției, în timp ce a vizitat ieri Nottingham Trent University! A avut o apariție perfectă, într-o ținută de toamnă!

Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a stat de vorbă cu studenții de la Universitatea Nottingham Trent despre importanța sănătății mintale. Ea a și surprins când a declarat: „Mi-ar plăcea să fiu din nou studentă!".

Pentru această vizită, Kate Middleton a optat pentru un top tricotat crem de 110 lire sterline de la una dintre mărcile sale preferate, Sezane, cu o fustă asortată care a costat 135 de lire sterline. Se pare că Prințesa de Wales a luat în sfârșit o pauză de la șirul de apariții costume foarte elegante, la recentele sale angajamente publice.

Și-a asortat ținuta crem cu pantofi camel și a ales cercei eleganți cu perle în formă de lacrimă. Pentru accesorizare, Kate Middleton a ales geanta Mini Holly Bag de la Tusting, în valoare de 365 de lire sterline.

În cadrul vizitei sale la Universitatea Nottingham Trent, Kate Middleton a vizitat o expoziție de tip Freshers Fair (târg al bobocilor), care a fost amenajată pentru a prezenta modul în care este îngrijită sănătatea mintală a studenților. De asemenea, a aflat despre sistemul de sprijin între colegi al universității și a discutat cu trei studenți despre cum funcționează programul de mentorat.

Palatul Buckingham, declarație oficială înainte de apariția lui Kate Middleton

Înaintea ieșirii ei, Palatul Kensington a declarat: „Prințesa vrea să se asigure că tinerii au instrumentele potrivite pentru a avea grijă de bunăstarea lor mentală, în special în ceea ce privește înțelegerea și gestionarea propriilor emoții.

Ea se concentrează, de asemenea, pe încurajarea tinerilor să construiască factori cheie de protecție, cum ar fi relațiile și comunitățile sănătoase din jurul lor, care îi vor ajuta să realizeze lucruri semnificative pe măsura înaintării lor în viață".

În timp ce Kate Middleton s-a întâlnit cu studenții la universitate pentru a vorbi despre importanța sănătății mintale, soțul ei, Prințul William, a vizitat un centru de urgențe din Milton Keynes pentru a afla cum lucrătorii de acolo au grijă de sănătatea lor mintală, având în vedere evenimentele dificile și traumatizante la care sunt martori.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
FotoJet Margareta jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg