Ţinute regale spectaculoase la prima zi de Royal Ascot

15 iunie, 2016
Royal Ascot   Day 1 jpeg

Pe plaiurile britanice, se întâmplă, zilele acestea, Royal Ascot – cel mai elegant şi distins eveniment dedicat curselor de cai, cu premii substanţiale pentru câştigători. Este cu atât mai interesant cu cât însăşi Regina Elisabeta II participă la curse, fiind o împătimită a acestora.

În prima zi a evenimentului Royal Ascot – care va ţine, în total, cinci zile – au participat figuri regale celebre şi mai puţin celebre, cât şi vedete hollywoodiene de origine britanică, fidele acestor extraordinare curse de cai. Cele cinci zile de Royal Ascot urmăresc socializarea, desigur, dar oferă şi un spectacol al modei şi stilului, făcând ocolul presei internaţionale.

Cu atât mai mult este de înţeles de ce acest eveniment britanic este direct legat de eleganţă, haine croite special pentru cei care le poartă, şi, pentru că este corelat cu familia regală, ţinutele trebuie să rămână încadrate în codul vestimentar impus: rochii şi fuste de lungime medie, sacouri şi pantaloni în aceeaşi nuanţă sau din aceleaşi materiale etc.

Bineînţeles, deliciul împătimiţilor modei l-au făcut pălăriile impresionante, cât şi costumele clasice purtate atât de femei, cât şi de bărbaţi. Din peisaj, n-a lipsit Prinţul Harry, îmbrăcat aşa cum se cuvine pentru acest eveniment, cât şi Regina Elisabeta II, cu o ţinută de culoare galbenă, tipică garderobei sale impresionante de deux-pieces în toate nuanţele pastelate. Din păcate, a plouat şi la ei, ceea ce i-a obligat să îşi "accesorizeze" elegantele ţinute regale cu pelerine de ploaie şi umbrele - dar acest lucru nu a ştirbit imaginea distinsă şi preţioasă a participanţilor.

Să vedem ce ţinute au purtat vedetele şi regalităţile britanice la prima zi de Royal Ascot!Recente pe Ok! Magazine

Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg