Ținutele regale ale Jubileului de Platină. Omagiu vestimentar adus Reginei prin culoare și eleganță

7 iunie, 2022
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (14) jpg

Nici de data aceasta, familia regală nu a dezamăgit. Doamnele prezente la Jubileul de Platină s-au întrecut în eleganță, stil și... culoare.

profimedia 0696879086 jpg

Totul pentru a o bucura vizual pe Regina Elisabeta a II-a, cunoscută pentru preferințele sale în materie de fashion: cât mai colorat și cât mai diversificat. De aceea, membrele mai tinere ale familiei regale nu s-au dat în lături de la culori tari. Mai puțin Meghan Markle, care s-a îmbrăcat în negru și în alb. Doamnelor nu le-au lipsit de la evenimentul cu ștaif care a ținut patru zile... pălăriile.

meghan markle profimedia 0696703217 jpg

Prințesa Eugenie a optat pentru o rochie portocalie de la Emilia Wickstead, în valoare de 1500 de lire sterline, iar Zara Tindall a fost absolut spectaculoasă vineri, la slujba de Ziua Recunoștinței, într-o rochie superbă, roz aprins. Femeile regale s-au asigurat că sunt cât mai multe culori prezente, tocmai pentru a o bucura pe Regină. Cam toate ținutele au semănat cu rochiiile pe care însăși suverana le-a purtat, la un anume punct.

Ducesa de Cambridge a purtat și ea o paletă întreagă de culori: de la albul din prima zi, la galben, corai, roșu și portocaliu.

Prințesa Anne a îmbrăcat un blazer roșu aprins în timp ce vizita Grădina Zoologică din Edinburgh, ca parte a sărbătorilor Jubileului de Platină al Reginei.

Sophie Wessex, în vârstă de 57 de ani, a atras atenția cu un sacou de un verde vibrant, pentru a participa la festivitățile Big Jubilee Lunch de la  Windsor, alături de soțul ei și de fiul cel mic al monarhului, Prințul Edward, iar prințesa Beatrice s-a asigurat că iese în evidență prin diverse nuanțe de albastru.

Tot evenimentul a culminat duminică, când însăși monarhul în vârstă de 96 de ani s-a prezentat în fața lumii și a poporului britanic cu un costum verde aprins și pălărie din același registru.

Regina Elisabeta Jubileu Getty jpg

De-a lungul timpului, Regina Elisabeta s-a remarcat prin ținutele sale extrem de colorate, un adevărat fashion statement la nivel înalt.

Alte membre ale familiei regale dacă nu au purtat culori tari, au mizat pe alb și crem, două nuanțe foarte elegante și extrem de potrivite evenimentului.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg