Toată lumea spune același lucru despre Prințul Edward, care a anunțat o "scurtă pauză de la îndatoriri"

1 februarie, 2024

Prințul Edward va lua o foarte scurtă pauză de la angajamentele sale regale, iar vestea i-a îngrijorat pe fanii regali.

printul edward jpg

Prințul Edward va lua o scurtă pauză de la îndatoririle regale publice după recentele sale călătorii din luna august în Africa de Sud și Sfânta Elena, iar vestea i-a îngrijorat pe fanii regali.

PublicațiaThe Telegraph a relatat că este de datoria reginei Camilla, a prințesei Anne și a ducesei Sophie să țină fortul regal acum, după problemele de sănătate ale Regelui Charles și ale prințesei Kate Middleton.

Următorul angajament al Ducelui de Edinburgh este programat pentru data de 08 februarie 2024 - potrivit Jurnalului Regal de pe site-ul Familiei Regale. Fanii regali au observat noua actualizare despre Prințul Edward și au intrat pe rețelele de socializare pentru a-și exprima îngrijorarea cu privire la mini-absența sa de la angajamentele regale.

Un utilizator a scris pe X, fostul Twitter: "Să sperăm că are nevoie doar de puțină odihnă.", în timp ce un altul a spus: "Sperăm că are nevoie doar de puțină odihnă.", în timp ce altul a spus: "Nu, nu, nu: "Alteța Sa Regală Ducele de Edinburgh a avut angajamente consecutive plus că a zburat peste tot în lume. Bravo lui că a luat o pauză. Odihniți-vă domnule și bucurați-vă de pauză", notează The Express

Un al treilea a adăugat: "Wow. Sper că totul este în regulă. Este ceva neașteptat. Îi trimit rugăciunile mele ca să se odihnească și să se refacă", iar un al patrulea a fost de acord: "Sper că este bine. El și Sophie au muncit din greu de mult timp, multe călătorii în străinătate, precum și angajamente în Marea Britanie".

Un al cincilea utilizator a spus: "Sunt 8 zile de pauză. Nu este mult timp. Sper că este bine", în timp ce un al șaselea a țintit la monarhia șubredă a Regelui Charles: "Nu este nimic: Toți sunt în vârstă de 70 de ani. Slăbirea monarhiei de către Charles nu prea a funcționat, nu-i așa?".

Acest lucru vine în contextul în care monarhia Regelui Charles a devenit punctul principal al discuțiilor recente, după cele mai recente bombe de sănătate în care au fost implicați monarhul însuși și Kate Middleton, prințesa de Wales, care au lăsat doar o mână de membri ai familiei regale disponibili pentru a efectua angajamente. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg